O purtătoare de cuvânt a Serviciului de ambulanţă pentru regiunea de nord-vest a precizat că cinci persoane sunt tratate pentru „răni grave”.  Maşina nu s-a oprit şi acum poliţia încearcă să identifice autovehiculul, un BMW albastru. 

Oamenii care au fost la fața locului povestesc îngroziți că cum au sărit în ajutorul victimelor.  Ryan Currie, de 23 de ani, a declarat pentru Press Association că a văzut un BMW „venind în viteză” din sensul giratoriu. 

„Am văzut trei oameni şi un câine aruncaţi în aer. Maşina a continuat să se deplaseze fără oprire. Când am auzit câinele urlând şi fugind de colo colo, foarte mulţi oameni s-au adunat pentru a-i ajuta pe răniţi. O mulţime de oameni s-a adunat în jur, sunând la ambulanţă şi la poliţie”, a relatat el. 

Patru ambulanţe şi o echipă de răspuns pentru zone periculoase s-au deplasat la locul impactului. Potrivit unei purtătoare de cuvânt a serviciului de ambulanţă trei răniţi au fost transportaţi la Salford Royal şi unul la Manchester Royal Infirmary. Nu există până în prezent dovezi care să sugereze că incidentul este legat de terorism, a anunţat poliţia din Manchester, scrie Agerpres. 

 

Te-ar putea interesa și: