Evenimentul Zilei > Actualitate > Un tânăr și-a tatuat pe mână codul QR al pașaportului verde. E testat, funcționează și a scăpat de-o grijă! FOTO
Un tânăr și-a tatuat pe mână codul QR al pașaportului verde. E testat, funcționează și a scăpat de-o grijă! FOTO

Un tânăr și-a tatuat pe mână codul QR al pașaportului verde. E testat, funcționează și a scăpat de-o grijă! FOTO

Un tânăr din Reggio Calabria, Andrea Colonnetta, a mers atât de departe încât a ales să aibă tatuat codul QR pe ​​braț (sau mai bine zis, un cod QR care duce la o pagina unde are Green Passul). 

Pe măsură ce tehnologia avansează, tatuajele cu cod QR au devenit un lucru destul de la modă printre iubitorii de tatuaje. De obicei, o amprentă permanentă a unui cod QR vă duce la melodia preferată sau un videoclip muzical. Cu toate acestea, un bărbat din Italia a făcut recent un tatuaj unic de cod QR care duce scanerele la certificatul său de vaccinare COVID-19.

Bărbatul s-a asigurat, de asemenea, că, odată ce „lucrarea” a fost terminată, codul să fie recunoscut pentru a-l face efectiv utilizabil.

Oamenii se tatuează din diferite motive, de asemenea, pentru a-și aminti o perioadă din viaţa sa sau ca aceasta și tot ceea ce a generat pandemia, a scris tânărul pe social media.

Un bărbat din Italia şi-a tatuat pe mână un cod QR cu care le arată celor din jur că nu are coronavirus și astfel are acces mai uşor în magazine, cafenele, restaurante şi oriunde trebuie să demonstreze că este imunizat. Atunci când este scanat, codul QR arată paşaportul verde COVID-19.

Gabriele Pellerone, care are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram, a tatuat un cod QR pe ​​mâna unuia dintre clienţii săi din Italia.

Atunci când este scanat, codul QR te trimite la paşaportul verde COVID-19. Într-un videoclip postat pe social media Pellerone arată că tatuajul funcţionează. Tatuajul emite certificatul de coronavirus

Tânărul a testat codul într-un McDonalds, iar atunci când a fost scanat, tatuajul îi trimite la documentul la certificatul verde unde îl are salvat.

De fapt, tânărul student universitar a decis să-și tatueze codul QR direct pe brațul stâng. O alegere singulară, care totuși nu are nimic de-a face cu protestele anti-green pass care au caracterizat dezbaterea publică din ultimele săptămâni. Într-adevăr, reprezintă un fel de celebrare a unui moment istoric foarte particular, scrie fanpage.

Paşaportul verde COVID-19 a fost introdus pentru prima dată în Italia în iunie pentru a facilita călătoriile în Europa, pentru a permite oamenilor să participe la evenimente mari şi nu numai.

De la începutul lunii august, paşaportul a fost impus pentru cei care vor să mănânce în interiorul restaurantelor şi este esenţial pentru accesul în muzee, la piscine, cinematografe, săli de sport şi multe altele.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: