Evenimentul Zilei > Politica > Paleologu candidatul ideal al PMP
Paleologu candidatul ideal al PMP

Paleologu candidatul ideal al PMP

#PaleologuPreședinte este postarea lui Mihail Neamțu pe pagina sa de Facebook

Pe pagina sa personală, Mihail Neamțu a anunțat în luna august, că se retrage din cursa internă a Partidului Mișcarea Populară pentru alegerile prezidențiale în favoarea lui Theodor Paleologu.

Am salutat, dorința lui Toader Paleologu de-a candida la alegerile prezidențiale din 2019.

Pe lângă specializarea academică de anvergură internațională, umorul savant și experiența parlamentară îl recomandă pe Paleologu drept un excelent candidat al Dreptei conservatoare a spus Mihai Neamțu.

Mihail Neamţu a fost validat, la rândul său pentru funcţia de purtător de cuvânt al partidului şi al campaniei prezidenţiale. Nu aveam această dorinţă iniţial, dar am considerat că trebuie să o fac pentru că e vorba de cum ne prezentăm faţă de noi înşine, dacă ne convine ca disputa să fie în ultimă instanţă între două persoane care nu au cu adevărat autonomie şi anvergura necesară pentru funcția de preşedinte al României”, a declarat Theodor Paleologu, la Colegiului Naţional al PMP. El a mai adăugat că „niciodată PSD nu a avut un candidat atât de slab şi cred că este important să întoarcem această foaie”.

Totodată, Theodor Paleologu a afirmat că, fiind diplomat şi fost ambasador, consideră că poate coordona „cu adevărat politica externă a României”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: