Evenimentul Zilei > Actualitate > ATENȚIE la ce cumpărați din magazine! Ce a găsit o femeie într-o pâine luată de la supermarket – FOTO ȘOCANT
ATENȚIE la ce cumpărați din magazine! Ce a găsit o femeie într-o pâine luată de la supermarket – FOTO ȘOCANT

ATENȚIE la ce cumpărați din magazine! Ce a găsit o femeie într-o pâine luată de la supermarket – FOTO ȘOCANT

O femeie din SUA a cumpărat o pâine feliată de la supermarket care a devenit un subiect extrem de controversat în presa locală. Aceasta a postat o imagine pe rețeaua de socializare Reddit cu pâinea care pare că ar avea un șarpe încolăcit printre felii.

Femeia, care susține că pâinea aparține unui producător foarte cunoscut în Texas și alte state din SUA, a făcut plângere la Protecția Consumatorului.

Subiectul a fost preluat de publicația Huffington Post care a încercat să ia legătura cu Mrs. Baird, compania producătoare, iar răspunsul pe care l-au primit nu a lămurit deloc lucrurile.

David Margulies, purtătorul de cuvânt al companiei susține că imaginea este falsă. 

„Astfel de plângeri nu sunt niciodată adevărate. Acest lucru nu este ceva despre care poți spune: Hei, se poate întâmpla”.

Margulies susține că de 25 de ani, de când lucrează la Mrs. Baird, nu a întâlnit un incident de acest fel.

Compania a revenit ulterior cu un răspuns oficial în care susține că zona suspectă din feliile care apar în poză este cel mai probabil pâine arsă sau cu reziduri preluate din cuptor.