Evenimentul Zilei > Actualitate > A făcut PACT CU DIAVOLUL? FOTOMODELUL cu cel mai RÂVNIT TRUP, care a devenit un SUCCES peste NOAPTE – Foto
A făcut PACT CU DIAVOLUL? FOTOMODELUL cu cel mai RÂVNIT TRUP, care a devenit un SUCCES peste NOAPTE – Foto

A făcut PACT CU DIAVOLUL? FOTOMODELUL cu cel mai RÂVNIT TRUP, care a devenit un SUCCES peste NOAPTE – Foto

Cine este fotomodelul misterios care a luat cu asalt lumea modei şi a făcut multe vedete să-şi piardă slujba? Se zvoneşte că ar fi făcut un pact cu diavolul.

Are un trup de invidiat şi şi un zâmbet de milioane. Cu toate acestea, nu este singura cu aceste atuuri din industria modei. Valeria Frei este fotomodelul care a ajuns cunsocută peste noapte.

Foarte multe femei sunt invidioase atât pe formele ei apetisante, cât şi pe succesul de care tânăra Valeria se bucură la acest moment. De la acest lucru pornesc toate răutăţile spuse despre ea.

Lumea cochetează cu ideea că cel mai sexy model al momentului ar fi făcut un pact cu diavolul pentru faima de care se bucură acum. Mai mult decât atât, gurile rele spun că şi-ar fi vândut şi sufletul pentru industria modei, dar, bineînţeles, nimic nu a fost confirmat încă.

Totul rămâne un mister, dar lumea se bucură de priveliştea pe care tânăra o oferă cu fiecare fotografie postată de pe contul ei de Instagram, unde lasă să se vadă aproape totul. Hainele mulate, lipsa lenjeriei intime şi ţinutele mult prea îndrăzneţe sunt doar câteva dintre lucrurile care o definesc.