Evenimentul Zilei > EVZ Play > Păcălicii lui Kovesi, maeștri ai ridicolului involuntar. EVZ Play
VIDEO

Păcălicii lui Kovesi, maeștri ai ridicolului involuntar. EVZ Play

Vi-i amintiți pe cei doi procurori ai unității de elită a lui Kovesi, de la Ploiești, Negulescu-Portocală-Zdreanță și Onea? Să vă zicem una tare!

Dumneavoastră știați că în procurorul suspendat Lucian Onea zace un mic artist? Cică omul scrie poezii, cântă la chitară… Eheee! Uite unde era acest Bob Dylan al procuraturii mioritice, iar noi nu știam! Pe vremea când Lucică făcea echipă cu Mircea Negulescu la DNA Ploiești, în vremurile de glorie ale „Unității Haules”, Onea i-a dedicat lui „Zdreantă” un catren, pe care l-a afișat la un avizier al DNA Ploiești, semnându-l, modest, doar cu inițialele: L.O. Iar „Portocala”, mândru, nevoie mare, l-a fotografiat și multa vreme și-a ținut aceasta poză la profilul de WhatsApp. Ia, uitați cum sună strofa:

„De un timp, corupții, frate, Au senzații cam ciudate: Dimineața, când se scoală, Simt miros de… Portocala”. Sigur, pentru cei doi nu a contat faptul că cei care „simțeau miros de Portocală” erau cei mai mulți dintre ei niște oameni nevinovați, așa cum avea să se vadă în instanțele de judecată, și că cercetați penal pentru mai multe infracțiuni printre care represiune nedreaptă și cercetare abuzivă urmau să fie fix ei doi, cei doi păcălici ai DNA-ului de elită al lui Kovesi.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: