Evenimentul Zilei > EVZ Play > Păcălicii, veritabile mine de aur pentru escroci. EVZ Play
VIDEO

Păcălicii, veritabile mine de aur pentru escroci. EVZ Play

O sculptură invizibilă, intitulată Io Sono (Eu sunt), operă a artistului plastic, italianul Salvatore Garau, s-a vândut cu 15.000 de euro.

Io Sono a fost scoasă la vânzare de casa de licitații Art-Rite și licitația a plecat de la 6000 de euro. Cumpărătorul a primit și o broșură cu instrucțiuni din partea autorului, în baza cărora opera să fie expusă într-o zonă ferită, apărată de orice ar putea să o degradeze, sau chiar să o distrugă.

Salvatore Garau declară că lucrările sale sunt un exemplu de libertate, deoarece nu trebuie să solicite permisiunea municipalităților pentru a se instala în spații publice, nu implică transport, întreținere sau supraveghere și pot fi proiectate și create de pe canapeaua de acasă. Plus că îi aduc bani. Bani reali, nu imaginari! Atâta timp cât proștii există în real, nu în imaginar, unii trăiesc de pe urma lor.

”Păcăliciul Zilei”- realizator Mirel Curea – Ieșirile în decor, așa cum se numesc în mod delicat prostiile de tot felul, pot avea consecințe caraghioase, dar și tragice. De aceea, cele câteva minute dedicate acestora vă vor amuza, vă vor amărî sau vă vor pune pe gânduri. Pe toate acestea le veţi savura în materialele video din rubrica „Păcăliciul zilei”!

Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: