„Majorarea se datoreaza in mare parte unei campanii promotionale la vitamine, care va continua pana in luna martie a acestui an”, explica Ruxandra Nastase.

Potrivit directorului general al Ozone Laboratories, rezultatele financiare neauditate ale companiei indica pentru anul 2006 o cifra de afaceri de 25-30 de milioane de euro pe piata locala, cu o crestere procentuala de „o cifra”.

In acelasi timp, investitiile companiei din acest an se vor axa in principal pe aducerea de noi molecule, mai performante. Compania americana ocupa, in intervalul iulie 2005-iunie 2006, locul 14 in topul societatilor farmaceutice din Romania, potrivit Cegedim.
„Piata romaneasca va creste in continuare si anul acesta cu valori intre 15% si 20% datorita unei mai bune finantari a sistemului”, mai adauga seful de la Ozone. Principalele medicamente comercializate de companie pe piata romaneasca sunt algozone, ceclozone, paracetamol, vitamine sau enalapril. 

La sfarsitul anului trecut, Ozone Laboratories a inceput productia unor medicamente si la fabrica Europharm din Brasov, parte a Grupului GSK.