Ovidiu Ioncu Kempes a fost implicat, luni seara, într-un accident rutier. Din câte se pare, șoferul unei mașini a întors, fără a se asigura, chiar în fața motorului condus de rocker, iar acesta nu a avut cum să mai evite impactul. A intrat în lateralul autoturismului. A ajuns la spital.

Lui Kempes i s-au dislocat umărul și cotul, a avut nasul spart o mulțime de răni la față. Chiar și casca i s-a spart, la impact. Potrivit investigațiilor, medicii i-au pus oasele la loc, l-au pansat și, după două zile de spitalizare, i-au permis să plece acasă.

„A ținut Dumnezeu cu el”, a declarat Georgiana Dodan, soția cântărețului de 53 de ani. Conform informațiilor oferite de partenera de viață, artistul s-ar afla acum într-o stare bună.

Cu toate că este spitalizat, rockerul ia în calcul să meargă, sâmbăta asta, la Râmnicu Sărat, la evenimentul Moto Bikers Party, la care promisese să cânte, înainte de accidentul de luni. 

„Cred că îi face bine psihic. Ce să zic, nu-i un lucru bun nici să stai la pat.”, a spus Georgiana, conform Libertatea.

Artistul a mai avut un accident, tot cu motorul, în urmă cu 24 de ani, pe când făcea parte din trupa Cargo. A scăpat cu viață ca prin minune după ce a intrat într-un stâlp, pe șoseaua ce leagă Aradul de Timișoara. Atunci, a fost în comă mai mult de o lună și a stat internat aproape jumătate de an în spital, fiind transferat în București. Traumatismul cranian suferit i-a afectat, printre altele, centrul vorbirii, fapt pentru care rockerul a fost nevoit să reînvețe să vorbească și să cânte, dar și să meargă. A rămas cu sechele și mici pierderi de memorie. 

Te-ar putea interesa și: