Evenimentul Zilei > Actualitate > OROARE în farfurie: salată ”condimentată” cu BANDAJ I FOTO
OROARE în farfurie: salată ”condimentată” cu BANDAJ I FOTO

OROARE în farfurie: salată ”condimentată” cu BANDAJ I FOTO

Oroare în farfurie: o timișoreancă a avut parte de cea mai scârboasă cină din viața ei, joi seara. Voia doar să ia masa într-un loc civilizat, cu fiul ei, și nici nu a fost ieftin. Acum se gândește serios să își facă, amândoi, un set de analize.

Adriana P. a crezut că moare de scârbă când a văzut ce ridică cu furculița, la finalul salatei pe care o savura fiul ei într-un mall din oraș. Comandaseră salată cu somon, într-un local specializat în salate proaspete. În realitate au primit salată cu somon și cu un bandaj însângerat, care a căzut de pe degetul unuia din cei care au preparat mâncarea. Succinta investigație pe care a încercat să o facă la restaurant nu a lămurit-o cine era ”rănit” și de ce nu a folosit mănuși sterile în prepararea hranei.

Tânăra a făcut publică oroarea pe Facebook. ”Azi, salata i s-a vândut fiului meu de 7 ani cu un leucoplast în compoziție! Oare cât de proști ne cred ca să le înghițim neglijența??? Sunt revoltată, indignată și îngrijorată! Dacă respectivul avea vreo rană deschisă la degetul de pe care și-a pierdut leucoplastul?”, a notat Adriana P.  (Sursa foto: Facebook)