Evenimentul Zilei > Monden > Orlando Bloom și Katy Perry s-au mutat în casă nouă. Ce vecini faimoși va avea culplul celebru
Orlando Bloom și Katy Perry s-au mutat în casă nouă. Ce vecini faimoși va avea culplul celebru

Orlando Bloom și Katy Perry s-au mutat în casă nouă. Ce vecini faimoși va avea culplul celebru

Actorul englez Orlando Bloom şi cântăreaţa americană Katy Perry, care au devenit părinţi în luna august a acestui an, au cumpărat, cu mai mult de 14 milioane de dolari, o vilă în Montecito (California).

Fiica lor, Daisy Dove, s-a născut în august. Proprietatea care găzduieşte, pe lângă grădină, un teren de tenis şi o piscină, a aparţinut omului de afaceri C. Robert Kidder, fost CEO al Chrysler şi Duracell.

Întreaga proprietate are aproape 36 000 de metri pătrați de „terenuri îngrijite”.

Cel mai impresionant lucru la noua casă este amplasarea pe dealurile Santa Ynez, având o vedere panoramică a Pacificului.

Ea a fost scoasă la vânzare în primăvara anului trecut pentru aproximativ 20 de milioane de dolari, preţ redus apoi la 16 milioane de dolari, şi adjudecată acum contra sumei de 14,2 milioane de dolari, scrie retetesivedete.ro.

Orlando Bloom şi Katy Perry se vor stabili aici şi vor vinde casele pe care le au în Los Angeles. Perry a listat o vilă din Beverly Hills la 8 milioane de dolari şi mai deţine o casă în zonă, cumpărată în 2017 pentru 18 milioane de dolari.

În cartierul exclusivist Montecito, unde cei doi și-au cumpărat vila ultra-luxoasă, mai locuiesc nume celebre, precum ducele și ducesa de Sussex.

Prințul Harry și Meghan s-au mutat în California, după ce s-au retras din funcția de membri regali superiori, la începutul acestui an.

Pe lângă Meghan și Harry, cartierul se laudă cu vecini precum Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres și Ariana Grande.

Cuplul celebru voiau o casă mai încăpătoare pentru micuța Daisy

Interiorul este decorat în stilul clasic californian, amestecat cu influențe moderne.

Afară, terenurile sunt bine umbrite de stejari uriași și garduri vii. Un set dublu de trepte duce către o piscină mare, în timp ce fântâna proprie a proprietății oferă o aură de calm.

Anunțând nașterea lui Daisy Dove cu două luni în urmă, cuplul a distribuit o declarație comună în care scria: „Plutim cu dragoste și mirare de la sosirea pe lume, sănătoasă, a fiicei noastre. Pentru a sărbători sosirea lui Daisy, am creat o pagină de donații UNICEF. Sprijinindu-i pe cei de aici, susțineți un început de viață sigur și formați o lume mai sănătoasă pentru fiecare copil. Sperăm că inima voastră poate înflori cu generozitate”.

Anunțul a fost însoțit de o fotografie alb-negru cu aceștia ținând mâna fiicei lor retetesivedete.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: