Evenimentul Zilei > Actualitate > ORIBILA PROPAGANDĂ a lui Kim Jong-un. TABĂRA DE LUX care sfidează MILIOANE de oameni ce MOR DE FOAME în Coreea de Nord│Foto
ORIBILA PROPAGANDĂ a lui Kim Jong-un. TABĂRA DE LUX care sfidează MILIOANE de oameni ce MOR DE FOAME în Coreea de Nord│Foto

ORIBILA PROPAGANDĂ a lui Kim Jong-un. TABĂRA DE LUX care sfidează MILIOANE de oameni ce MOR DE FOAME în Coreea de Nord│Foto

Coreea de Nord se mândreşte cu o tabără de lux, dedicată mai ales copiilor ce provin din ţările comuniste.

Songdowon International este o tabără de copii din Wonsan şi are toate condiţiile pe care şi-ar le putea dori părinţii şi mai ales copiii.

Nu cu mult timp în urmă, Associated Press a publicat fotografii din interiorul locului pe care liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, l-a folosit pentru a mai fortifica propaganda şi aşa foarte agresivă.

Copiilor care ajung în acest loc li se cer 270 de dolari, iar celelalte cheltuieli sunt suportate de autorităţile din Coreea de Nord. La Songdowon International se organizează diverse activităţi precum gătitul, voleiul, înotul la o plajă privată, canotajul. Există şi un tobogan de apă, iar camerele sunt dotate cu aparate cu aer condiționat. De asemenea, copiii au acces şi la jocuri video.

Cu toate acestea, realitatea este alta în Coreea de Nord, ţară în care luxul de la Songdowon International nu apare nici măcar în visele oamenilor obişnuiţi conduşi de ţăcănitul planetei, Kim Jong-un.

Conform unui raport ONU, citat într-un articol TIME, milioane de nord-coreeni suferă de “malnutriție și servicii de sănătate inadecvate”. Din cauza malnutriției o treime din copiii sub vârsta de cinci prezintă semne de pipernicire şi mulţi dintre ei nu supravieţuiesc.

Sursă foto: klyker.com