Evenimentul Zilei > Actualitate > Cele mai mari ORGII la care participă VEDETE au loc la aceste PETRECERI EXCUSIVISTE – GALERIE FOTO
Cele mai mari ORGII la care participă VEDETE au loc la aceste PETRECERI EXCUSIVISTE – GALERIE FOTO

Cele mai mari ORGII la care participă VEDETE au loc la aceste PETRECERI EXCUSIVISTE – GALERIE FOTO

Clubul SNCTM organizează tot felul de petreceri cu caracter sexual, la care participanţii sunt invitaţi să dea frâu liber fanteziilor.

Datorită popularităţii şi membrilor clubului SNCTM, printre care se numără şi vedete, aceste petreceri s-au extins şi la Hamptons și există încă o șansă de a face parte din ele.

Clubul va găzdui un „bal mascat” într-o reședință privată secretă, iar peste 1.000 de membri aventuroși sunt așteptați să se aplice pentru cele 99 de locuri disponibile.

Proprietarul clubului SNCTM, Damon Lawner, a spus că membrii sunt alcătuiți din actori celebri, directori executivi, bancheri și avocați.

Evenimentul are loc pe 5 august şi este ceva de genul petrecerilor din New York și LA. Petrecerea promite o noapte de neuitat.

Măștile și oaspeții bogați sunt tema clubului care găzduiește petreceri de peste cinci ani și a primit chiar şi aprecierea lui Gwyneth Paltrow.

Damon a declarat pentru Page Six că „oaspeții trebuie să fie mascați când intră în petrecere; bărbații poartă tocuri și femeile poartă rochii elegante sau lenjerie, dar după miezul nopții, măștile și alte articole de îmbrăcăminte se dau jos.

„Primele câteva ore sunt misterioase şi intrigante. Aceasta nu este o petrecere sexuală – este un teatru erotic. Avem interpretări. Unii doar urmăresc, în timp ce alții vor să se implice”.

Bineînțeles că a intrarea la un asemenea eveniment secret nu este ieftină.

Unii membrii ai clubului plătesc până la 60.000 de lire sterline pentru a viziona cuplurile năzdrăvane care se bucură de atmosferă.

Preţul include admiterea la toate petrecerile, accesul la camerele private, șampanie Cristal la discreţie și un pandantiv de argint care arată că se află în partea de sus a lanțului trofic.

Sursă foto: The Picta