Între timp el a și bătut-o și a amenințat-o cu un cuțit la gât. Apoi a plecat, luându-i telefoanele mobile și jefuind-o de 500 de euro în numerar.

Carabinierii l-au arestat pe violatorul pensionarei milaneze de 70 de ani, Daniele Corona. Ei îl căutau de o săptămână în urma plângerii depuse de femeie și l-au depistat la secția de poliție din Lodi, unde anchetatorii tocmai îl aduseseră după ce încercase să violeze o altă femeie, o prostituată columbiană. Corona, are 29 de ani și are antecedente pentru viol (a abuzat o femeie cunoscută pe internet și o protituată română), pentru furt și pentru infracțiuni cu privire la droguri și locuiește în Lodigiano.

„Este violator de serie, în trecut a fost arestat pentru persecutarea prostituatelor, circulă prin Lombardia cu mașina și, fără venituri și fără un loc de muncă, plătește prostituatele și cocainei cu banii care i-au fost furnizați de rude”, spun anchetatorii, care exclud că Corona suferă de o patologie.

O experiență terifiantă pe care a trăit-o sâmbătă seara milaneza de 70 de ani. Doamna, o pensionară care își rotunjește veniturile prostituându-se, care are propria casă și alta unde primește clienți în zona Arco della Pace, după cum explică carabinierii, a pus un anunț pe un site pentru adulți pentru întâlniri contra cost. Cei doi au acceptat să se întâlnească în apartamentul din centru și i-a cerut bărbatului 250 de euro în schimbul unui raport sexual.

Părea că era totul normal, dar când Corona, după ce a plătit-o pe femeie, a început să tragă pe nas cocaină, situația s-a deteriorat. A închis-o pe pensionară în cameră, după ce a împiedicat orice contact cu exteriorul, bărbatul i-a explicat care sunt intențiile sale. Femeia a încercat să reziste și atunci a început să o bată lovind-o la față și la cap, în timp ce striga: „Dacă nu faci ceea ce îți spun, te omor”, îndreptând un briceag spre ea. A violat-o toată noaptea, a forțat-o să facă sex neprotejat, a bătut-o și a amenințat-o cu un cuțit, a jefuit-o. Corona a plecat abia a doua zi dimineață, când femeia, în condiții jalnice, a trebuit să ceară ajutor vecinilor, scrie gazetaromanească.com.