Evenimentul Zilei > Horoscop > „Opriți Amazon, înainte de a fi prea târziu !”  HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
„Opriți Amazon, înainte de a fi prea târziu !”  HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

„Opriți Amazon, înainte de a fi prea târziu !”  HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Astăzi nu te implica în discuţii cu semnele de foc. Afacerile personale sunt aspectate favorabil. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Totul se rezolvă cu bine!

17 noiembrie

 

”Opriți Amazon, înainte de a fi prea târziu !”  HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

 

Pe 17 noiembrie s-au născut Vespasian, Ludovic al XVIII-lea, regina Astrid, Bernard Law Montgomery, Soichiro Honda, Toni Sailer, Ferdinand Möbius, Martin Scorsese, Danny DeVito, Constantin Căpităneanu, Şerban Tassian, Antonie Plămădeală, Ştefan Vencov, Constantin Baraschi, Ilie Oanţă, Teodora Lucaciu.

Nimic în “Kalendar”, iar în calendarul creştin-ortodox sunt Sfinţii Grigorie Taumaturgul şi Lazăr Zugravul.

Evenimentul Zilei” din 17 noiembrie 1978: a avut loc cea mai mare sinucidere colectivă din timpurile moderne, în colonia de la Jonestown din Guyana (America de Sud), 913 de adepţi ai sectei „Templul popoarelor”, dintre care 276 de copii, au încetat din viaţa.

Cel care i-a îndemnat pe sectanţi să recurgă la fatalul gest a fost liderul spiritual al acestora, Jim Jones, care a întemeiat secta în 1956 în Statele Unite. Majoritatea adepţilor a consumat o băutură cu cianură şi sedative, iar cei care au refuzat au fost împuşcaţi din ordinul lui Jones, care se credea Iisus. Trupurile neînsufleţite ale oamenilor erau împrăştiate în întreaga colonie. (Reuters)

Nu doresc să comentez, dar regret că nu mai pot fi în compania lui Mircea Eliade ca să-l întreb de ce credinţa, religia, duce la războaie, asasinate şi sinucideri. Că eu nu ştiu răspunsul… sau nu îmi place !

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: