Evenimentul Zilei > Monden > Opinii în presa britanică: Decizia lui Meghan și Harry de a-și numi fiica Lilibet, numele de alint al reginei, e ”cam ironică”
Opinii în presa britanică: Decizia lui Meghan și Harry de a-și numi fiica Lilibet, numele de alint al reginei, e ”cam ironică”

Opinii în presa britanică: Decizia lui Meghan și Harry de a-și numi fiica Lilibet, numele de alint al reginei, e ”cam ironică”

După ce toată ziua de ieri au curs felicitările, au început să apară și criticile. Un celebru om de televiziune din Marea Britanie consideră alegerea numelui Lilibet pentru fetița lui Meghan și Harry ...cam ironică.

Jurnalistul și scriitorul Piers Morgan, cunoscut publicului larg pentru postura, pentru o lungă perioadă, de co-prezentator al show-ului ”Good Morning Britain”  a comentat decizia lui Meghan și Harry de a folosi numele de alint al reginei pentru fetița nou născută a cuplului, după ce, spune jurnalistul,  ”cuplul a petrecut săptămâni dărâmând familia regală și monarhia. ”

Cred că este destul de ironic, nu-i așa„, a spus el când a fost întrebat de prezentatorul de televiziune Today, Karl Stefanovic, ce părere are despre alegerea acestui nume. ”Poate că este modul lor de a ajunge la inima reginei sau e un fel de a transmite că-și doresc sfârșitul aceastei lupte care durează de ceva vreme ”, a spus el.

Un fost amic, un actual critic

Pires Morgan a fost unul dintre criticii constanți ai lui Meghan și nu a ezitat să-și spună părerea după dezvăluirile făcute de cei doi pentru Oprah și s-a acuze pe soția lui Harry de minciună. El a spus că a avut, pe vremuri o relație de amiciție cu Meghan, dar s-a aratat adesea șocat de ”transformările” pe care le-a sufeit în ultima vreme.

Morgan, în vârstă de 56 de ani, a oferit apoi câteva cuvinte de sprijin cuplului și a precizat că nu vrea să dea o conotație negativă deciziei de a alege numele Lilibet. ”Într-un astfel de moment, le doresc toate cele bune. Acum sunt patru în familie. Le doresc mult succes și o viață lungă și fericită.” a adăugat jurnalistul.

 Duminică seara, ducele și ducesa de Sussex au anunțat: Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea fiicei noastre, Lili. ‘Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată și rămânem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit de pe tot globul. Vă mulțumim pentru amabilitatea și sprijinul dvs. continuu în acest moment special pentru familia noastră. ”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: