Evenimentul Zilei > Actualitate > OMUL CAVERNELOR face SENZAȚIE printre FRUMUOASELE LUMII. FEMEILE merg până la CAPĂTUL PĂMÂNTULUI pentru a se CULCA cu el. Cum este POSIBIL AȘA ceva? Galerie foto.
OMUL CAVERNELOR face SENZAȚIE printre FRUMUOASELE LUMII. FEMEILE merg până la CAPĂTUL PĂMÂNTULUI pentru a se CULCA cu el. Cum este POSIBIL AȘA ceva? Galerie foto.

OMUL CAVERNELOR face SENZAȚIE printre FRUMUOASELE LUMII. FEMEILE merg până la CAPĂTUL PĂMÂNTULUI pentru a se CULCA cu el. Cum este POSIBIL AȘA ceva? Galerie foto.

Bărbatul care trăiește într-o peșteră, Chatupoom Losir, a recunoscut că a întreținut relații intime cu zeci de femei. Acesta a fost vizitat de nenumărate ori și de către poliție. Din motive evidente, oamenii legii s-au întrebat ce le face bărbatul care trăiește într-o peștera celor care îi calcă „pragul”.

Întodeauna polițiștii au rămas fără cuvinte când au aflat adevărul, însă nu l-au putut aresta pe bărbat. Totodată, acesta are vârstă de 48 de ani, devenind și o senzație a internetului, datorită paginii sale de Facebook, pe care e cât se poate de activ, scrie ciao.ro.

„Omul cavernelor din 2018”, așa cum preferă să i se spună în mediul online, a intrat în atenția autorităților din Thailanda. Pe contul sau de Facebook el postează și imagini cu femeile care trec prin brațele sale. Uneori în ipostaze indecente, tinerele din patul lui Chatupoom Losir nu par să aibă vreo problemă cu felul în care acesta a ales să își ducă traiul.

Grota în care acesta locuiește este localizată pe insula Koh Phangan. Polițiștii au efectuat câteva verificări în luna octombrie a acestui an, pentru că fuseseră făcute foarte multe plângeri. Bărbatul e vizitat atât de des de către poliție pe motiv de indecentă în public, mai ales atunci când are companie.

 Nimeni nu își explică de ce bărbatul care locuiește într-o peștera a devenit o asemenea senzație, în special pentru femei. Acesta a mărturisit că nu a mai întreținut relații intime cu o femeie din Thailanda de ani buni, pentru că se culcă doar cu turiste.

De asemenea, Chatupoom Losir se laudă cu cuceririle sale, pe rețeaua socială. Prin patul sau au trecut femei foarte frumoase din Rusia, având și câteva iubite, care revin să îl vadă. „Uneori doar ne îmbrățișăm până dimineață. Ele sunt fericite, iar asta mă face și pe mine fericit”, a povestit Chatupoom Losir.

Pe de altă parte, autoritățile din Thailanda le-au avertizat pe tinerele care merg să viziteze pe bărbatul din peștera. Acestora le-a fost recomandat „să fie precaute, pentru că totul pare foarte riscant”.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.