Omul a ajuns pe Lună acum 51 de ani! Chiar așa? HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Omul a ajuns pe Lună acum 51 de ani! Chiar așa? HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Caută cu grijă, în jurul tău, persoane care au aceleași interese cu tine, dar nu concurente. Poți să faci alianțe temporare. Ai nevoie de sprijin, cooperare, nu-ți ajung timpul și resursele! Limitează-te la activităţile de rutină.

Personal am făcut observaţii cu reflectorul Universităţii Shenandoah, din Winchester, o bijuterie de 600 mm. Astronomii de la observator, credincioşi până în pânzele albe ai teoriei conspiraţiei, au vrut să-mi demonstreze că pe Lună nu este… nimic şi nici nu a fost vreodată cineva, sau ceva, de pe Pământ! Cum, le-am spus, dar am văzut cu ochii mei cum Neil Armstrong ţopăia pe Lună!

Americanii au râs până i-a apucat sughiţul! Ai văzut ce ţi s-a transmis la televizor, au spus. “Omul a ajuns pe Lună” în momentul când tehnologia video permitea trucajele respective! Tell me, m-au întrebat astronomii de la observatorul american, de ce nu au ajuns ruşii pe Lună? Doar în momentul respectiv aveau rachete mai puternice şi mai mulţi bani investiţi în proiecte spaţiale!

Am aflat şi răspunsul: teoria conspiraţiei! Adică există un acord secret între ruşi, americani şi extratereştri privind gestionarea spaţiului cosmic. Care prevedea un soap space opera cu americani pe Lună şi sonde peste tot. Inclusiv pe Pluton. Da, aşa se scrie şi se citeşte în limba română: PlutoN!  Nu se ştie ce au obţinut ruşii. Tehnologie? Bani? Crimeea?

Ne puteți urmări și pe Google News

Dar poate că este interesant, pentru domniile voastre, să știți ce au lăsat oamenii pe Lună, versiunea NASA. Din anul 1959, când pe Lună a ajuns sonda sovietică Luna-2. După cum precizează NASA, în cifre. 79 de obiecte spațiale, module de alunizare, etaje de rachetă, sonde, vehicule lunare etc etc în greutate totală de circa 200 de tone. 6 drapele americane. 96 de pungi, scuzați, cu caca. 2 mingi de golf. 1 om, mai precis cenușa lui, este vorba de Dr. Eugene Shoemaker, un savant de renume în astronautică, care și-a dorit foarte mult să ajungă pe Lună. A ajuns, la doi ani după moarte!

Acum o să caut, prin filmoteca mea, ca să găsesc ”Capricorn One” un film din anul 1977, pentru că filosofii și savanții antici au dreptate, istoria se repetă, pentru cei care cunosc multe și fac conexiunile istorice necesare. Pentru ceilalți, prostimea, gândacii de bucătărie, cum spunea un doctor, viața este o continuă surpriză și sursă de mirare, totul li se pare nou și fără egal.

Aşa cum şi eu, dragi lupi, padawani și hobbiți, o să continui să vă spun ceea ce ştiu, uneori sub forma unor poveşti, cât timp Forţa o să fie cu noi, ca să vă spună, dacă eu uit, că mereu, în definitiv, mâine este o altă zi!