Nunta lui Claudiu Manda cu Olguța Vasilescu este evenimentul monden al anului în PSD. Deși toată lumea se aștepta ca Liviu Dragnea să fie primul care dă tonul la petreceri de nuntă, cei doi i-au luat-o înainte. 

sursa foto: realitateadecraiova.net

Petrecerea s-a ținut în comuna Ișalnița, într-un cort. Au venit toți liderii PSD în frunte cu Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, împreună cu partenerii de viață. Ei au fost întâmpinați de Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. 

sursa foto: realitateadecraiova.net

„Cei invitați sunt colegi de partid, biroul politic naţional, din Guvern, parlamentari, colegi din judeţul Dolj, primari, conducerea PSD Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi. Ciudat, avem emoţii, la vârsta pe care o avem chiar avem emoţii. Cred că 517 persoane au confirmat până în acest moment. Se va servi meniu tradiţional oltenesc, sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”, a menționat Claudiu Manda.

sursa foto: realitateadecraiova.net

Liderul PSD, Liviu Dragnea a uitat de durerile de spate și a dansat cu partenera sa oficială, Irina Tănase.

sursa foto: realitateadecraiova.net

Nunta a fost extrem de importantă pentru cuplul Vasilescu-Manda, întrucât sperau ca din darul de nuntă să-și achite o casă pe care o cumpăraseră în Craiova. 

„Am cumpărat casa cu suma de 230.000 de euro. O mare parte din bani a fost împrumutată de la cunoscuți, cu contract la notar. Sper să achit împrumutul după petrecerea de nuntă”, declara la acel moment Claudiu Manda. Ulterior, la un post de televiziune, el a mai spus că a împrumutat 121.500 de euro.

„230.000 de euro se compun din 150.000 de euro cash, prin tranzacție bancară și 80.000 de euro însemnând contravaloarea unui apartament în centrul orașului, de 101 mp. Suma de 150.000 de euro se compune din 121.500 de euro luați împrumut de la trei prieteni și diferența de 28.500 euro, banii mei”, a declarat Claudiu Manda.

Ținând cont că la o nuntă de o asemenea anvergură, cadoul de nuntă are o medie  de minim 1000 de euro de cuplu, putem estima că cei doi au scos între 250.000 și 300.000 de euro cu acest eveniment.