Evenimentul Zilei > Justitie > Olguța Vasilescu, atac NECRUȚĂTOR la adresa lui Toader. Cu ce a „greșit” MINISTRUL?
Olguța Vasilescu, atac NECRUȚĂTOR la adresa lui Toader. Cu ce a „greșit” MINISTRUL?

Olguța Vasilescu, atac NECRUȚĂTOR la adresa lui Toader. Cu ce a „greșit” MINISTRUL?

Vicepreședintele PSD, Lia Olguța Vasilescu, îl pune la zid pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, despre care spune că se mișcă foarte încet.

„Este ministrul nostru, da, dar în ceea ce privește modul lui de acțiune, din punctul meu de vedere, se mișcă foarte încet.

Nu pot să vorbesc în numele partidului, dar în ceea ce mă privește nu sunt foarte mulțumită (…) M-aș fi așteptat să apară acele OUG cu Codul Penal și Codul de Procedură Penală, despre care CCR a spus că anumite articole sunt constituționale, deci ele sunt aplicabile de mâine și trebuia dat OUG, nu să o lălăim iarăși.

Aici nu mai ai ce să mai lucrezi: ți-a spus CCR că articolele 100, 101, 102 sunt constituționale, păi puteai să faci deja OUG cu articolele astea. În ceea ce privește textul acestei OUG, nu știu, nemulțumește deja lumea care nu a văzut, văd că domnul președinte deja este îngrijorat, deși nu a văzut textul acestei OUG, dar s-ar putea să ne nemulțumească și pe unii dintre noi.

Cu certitudine trebuie să reținem niște aspecte și anume că nu știm până la această oră ce se întâmplă cu cei condamnați și nici cu cei achitați. Nu știm la acest moment ce se întâmplă. ”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la TVR, în cadrul emisiunii ”România 9”.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: