Evenimentul Zilei > Actualitate > Olandezii vor să-i ştie pe fotbaliştii homosexuali
Olandezii vor să-i ştie pe fotbaliştii homosexuali

Olandezii vor să-i ştie pe fotbaliştii homosexuali

După ce declaraţiile unui fotbalist din Bundesliga au declanaşat o reacţie din partea cancelarului german Angela Merkel, în Olanda a apărut un spot în care li se cere jucătorilor să-şi recunoască orientarea sexuală, oricare ar fi aceasta.

Recent, federaţia batavă (KNVB) a dat drumul pe piaţă unui spot în care apare un fotbalist într-un dulap! Acestuia nu i se văd mâinile şi picioarele, iar cu această înfăţişare marchează un gol. Apoi, la duş, respectivul se duce în acelaşi „echipament”.
În clip se pune întrebarea: „De ce nu ieşi la lumină? Nu e nimic straniu să fii gay, echipa îţi e alături„. La final, „omul din dulap” iese la lumină şi se alătură colegilor în fotografia de grup.
În România nu se cunosc fotbalişti homosexuali, dar s-au născut bârfe, după ce numele stelistului Doru Bratu, jucător venit de la Concordia Chiajna, a apărut în convorbirile existente într-un dosar legat de prostituţia masculină.
Un fotbalist din Bundesliga a recunoscut, sub protecţia anonimatului, că este gay, iar Angea Merkel l-a sfătuit să nu se mai ascundă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: