„Și așa tineret-speranța nu simpatiza cu PSD, darămite acum, când unor politicieni din acest partid le-a dat prin cap să facă un proiect de lege prin care fiii și fiicele să fie pedepsiți dacă nu își îngrijesc părinții la bătrânețe!?!”, scrie redactorul-șef al EvZ, Simona Ionescu, pe Facebook.

„În momentul de față, mulți tineri sunt ei în îngrijirea părinților, fiindcă nu au job-uri sau sunt șomeri. Cum să-i ameninți cu închisoarea pe tineri, să deschizi calea legală unor abuzuri?”, se mai întreabă Simona Ionescu.

„Pesediștii ăștia nu au auzit de părinți care și-au părăsit copiii și apoi, la bătrânețe, merg pe la televiziuni și instituții ca să se plângă că sunt abandonați?”, se mai întreabă redactorul-șef al Evenimentului zilei.

„Hai, că v-ați băgat singuri bomba în casă, măi inițiatorilor!”, se încheie postarea.

Reamintim că un grup de parlamentari PSD a inițiat un proiect de lege prin care copiii să fie obligați să le dea anumite sume de bani părinților și bunicilor. Dacă aceată lege va trece, românii vor fi obligaţi să plătească o pensie de sprijin de până la o cincime din venitul net lunar pentru părinții aflați în dificultate.

Ce este și mai interesant este că legea prevede inclusiv pedepse cu închisoarea de până la 3 ani pentru cei care nu se conformează.

Te-ar putea interesa și: