Evenimentul Zilei > Actualitate > OBIECTIV. Steaua CSM EximBank vrea titlul la baschet
OBIECTIV. Steaua CSM EximBank vrea titlul la baschet

OBIECTIV. Steaua CSM EximBank vrea titlul la baschet

Echipa masculină de baschet Steaua își propune ca principal obiectiv câștigarea titlului intern în noua stagiune.

Conducerea clubului Steaua CSM EximBank a fixat obiectivul echipei pentru noul sezon competiţional. "Vrem titlul naţional şi un parcurs cât mai bun în Europa. Ne propunem să fim la înălţimea standardelor impus de Eurocup, din toate punctele de vedere, de la organizarea meciurilor până la nivelul baschetului prestat", a declarat preşedintele clubului, fostul internaţional Virgil Stănescu. Steaua CSM EximBank se bucură în continuare de sprijinul CSM Bucureşti. "Am alocat un buget de 500.000 de euro, dar mai este o cerere de 400.000 de euro. Dacă se va acorda înseamnă că vom susţine echipa cu aproape un milion de euro", a declarat Constantin Căliman, directorul CSM Bucureşti, în vreme ce preşedintele CSA Steaua, George Boroi, a apreciat că "acum doi ani s-a pornit cu acest proiect de succes, iar acum avem nevoie de rezultate şi pe plan european". Echipa va fi antrenată din acest sezon de un român, Hristu Şapera, care devine primul tehnician autohton prezent în Eurocup.
Steaua CSM EximBank a fost repartizată în grupa D, alături de Unics Kazan (Rusia), Banvit Bandirma, Trabzonspor (ambele Turcia), Aris Salonic (Grecia) şi Buducnost Podgorica (Muntenegru). „Roş-albaştrii” vor juca primul meci pe teren propriu, pe 21 octombrie, în Sala Polivalentă, din Bucureşti.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.