Evenimentul Zilei > Social > Obiect misterios filmat în timp ce se prăbușea în mare. Internauții cred că este vorba despre un OZN. VIDEO
Obiect misterios filmat în timp ce se prăbușea în mare. Internauții cred că este vorba despre un OZN. VIDEO

Obiect misterios filmat în timp ce se prăbușea în mare. Internauții cred că este vorba despre un OZN. VIDEO

Momentul în care un obiect zburător neidentificat se prăbușește în mare, în Indonezia, a fost filmat de un internaut din Indonezia.

Internautul din Indonezia a difuzat clipul pe rețelele de socializare, întrebându-i pe ceilalți internauți dacă știu despre ce este vorba, după cum relatează The Sun.

În imaginile filmate de utilizatorul Facebook Kh Popeye Watermelon se observă cum un OZN în formă de ancoră se prăbușește în mare, din cer, lăsând în urmă o dâră de fum.

Kh Popeye Watermelona filmat aceste imagini pe plaja Jangkar din Java de Est, iar unii oameni dintre cei care au văzut clipul au spus că ar fi vorba despre un OZN avariat. Obiectul a fost înghițit de valuri la scurt timp după ce s-a prăbușit în mare.

Kh Popeye Watermelon a distribuit clipul și i-a întrebat pe internauți: „Ce este acest lucru asemănător ancorei care a căzut din cer?”

El a primit răspunsuri de la mai mulți internauți care au urmărit clipul: „Poate că zâna și-a pierdut aripile și a uitat drumul spre casă? Lol”; „Misterios!”

Autoritățile indoneziene cercetează zona

Emanuel Sungging Mumpungi, de la agenția spațială guvernamentală din Indonezia, a declarat că este la curent cu filmările și că o echipă a fost trimisă la locație.

„Așteptăm încă confirmarea echipei din locație a spus oficialul guvernamental. Expertul în aeronautică a spus că ar fi putut fi un tip de balon și a adăugat că acesta era prea lent pentru a fi un obiect care cade din spațiu.

Imagini cu OZN difuzate de Pentagon

Imaginile au fost difuzate la scurtă vreme după ce un fost astronaut a analizat mai multe imagini misterioase ale unor OZN-urilor difuzate de marina americană. Fostul comandant al Stației Spațiale Internaționale Chris Hadfield a susținut că fenomenele neidentificate nu sunt opera unor extratereștri – adăugând: „dacă crezi că sunt, ești un idiot”.

„Evident, am văzut nenumărate lucruri pe cer pe care nu le înțeleg. Dar a vedea ceva pe cer pe care nu îl înțelegeți și apoi a concluziona imediat că este viață inteligentă dintr-un alt sistem solar este culmea nebuniei și a lipsei de logică”, a declarat Hadfield pentru CBC.

În ultimii trei ani, Pentagonul a prezentat trei videoclipuri UFO filmate de Marina SUA și a confirmat că există o unitate secretă de investigare a OZN-urilor.