Evenimentul Zilei > Actualitate > Obiectul BIZAR, surprins pe CER la început de an, de sute de oameni! Nimeni nu are o explicație CLARĂ – FOTO
Obiectul BIZAR, surprins pe CER la început de an, de sute de oameni! Nimeni nu are o explicație CLARĂ – FOTO

Obiectul BIZAR, surprins pe CER la început de an, de sute de oameni! Nimeni nu are o explicație CLARĂ – FOTO

Mai multe imagini cu obiecte luminoase bizare au apărut în spațiul virtual, atât în România cât și în alte țări și ridică numeroase semne de întrebare, cu toate că Ministerul Apărării susține că nu a înregistrat nimic cae să amenințe spațiul României.

Obiectele, fie în formă de con, fie de balon, de culoare albă, ar fi stat minute bune pe cer, adâncind misterul în legătură cu aceste apariții.

Printre ipotezele vehiculate una ar fi că s-a văzut o rachetă intercontinentală rusească, dar este contrazisă de Ministerul Apărării de la Bucureşti.

 

Pe de altă parte, s-a vehiculat ideea că ar fi vorba despre un satelit sau un rest de stație spațială, care a căzut în atmosferă.

Despre apariția obiectului misterios în formă de pâlnie, se pare că nimeni nu are nicio explicație, deși a fost surprins de sute de oameni, din Alpii Austriei până în Rusia, potrivit Știrile ProTv.