Evenimentul Zilei > Monden > Oana Zăvoranu, o poză care lasă loc de întrebări. Este însărcinată vedeta? Ce planuri are alături de iubitul ei, Alex Asharf
Oana Zăvoranu, o poză care lasă loc de întrebări. Este însărcinată vedeta? Ce planuri are alături de iubitul ei, Alex Asharf

Oana Zăvoranu, o poză care lasă loc de întrebări. Este însărcinată vedeta? Ce planuri are alături de iubitul ei, Alex Asharf

Oana Zăvoranu poartă haine din ce în ce mai largi în ultima vreme și se pare că vedeta ar fi însărcinată. Despre mărirea familiei a vorbit recent cu iubitul ei.

Oana Zăvoranu are planuri mari și și-ar dori să devină mamă cât mai curând, după cum a anunțat chiar vedeta. Ea se află în aceste zile, la mare, alături de iubitul ei, Alex Ashraf. Oana Zăvoranu a fost văzută în ultima vreme purtând haine tot mai largi, semn că ar putea fi însărcinată. Cuplul a vorbit despre subiectul unui posibil copil, în timp ce Oana se afla într-un magazin și proba pantofi. Ea și-ar dori să aibă un băiat, el ar vrea o fată.

Ce discuție au avut Oana Zăvoranu și Alex Asharf legat de subiectul „copil”

Alex: „Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Ai burtică?”

Oana: „Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată”.

Alex: „Nu, că vrem. Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată”

Oana: „Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați”

Alex: „Eu vreau fată să o streseze pe mami”, a fost dialogul dintre cei doi.

Anterior, Oana Zăvoranu era deranjată de acest subiect, despre care nu voia să vorbească în public.

Nu a vrut să dea detalii despre planurile legate de familie

„Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok? Întrebare mega comunistă și impertinență? Zilnic pusă!? Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației „Când credeți că ar trebui să am și eu copii?

Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea, nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate, care cred în mintea lor că scopul vieții este să faci 100 de copii, să stai numai călăre zi și noapte și să te fălești după cu ei !?”, afirma Zăvoranu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: