Evenimentul Zilei > Monden > Oana Zăvoranu l-a distrus pe Pepe în doar câteva cuvinte
Oana Zăvoranu l-a distrus pe Pepe în doar câteva cuvinte

Oana Zăvoranu l-a distrus pe Pepe în doar câteva cuvinte

Fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, a primit încurajări de la cine nici nu se aștepta, după ce a postat o fotografie în care se săruta cu noul ei iubit.

Raluca Pastramă este susținută chiar de Oana Zăvoranu, prima soție a lui Pepe, care o încurajează pentru gestul curajos. S-a întâmplat după ce Raluca a postat o imagine, pe Instagram, în care apare alături de un alt bărbat. Reacția ei a venit la scurtă vreme după ce Pepe și-a asumat public o relație cu Yasmina.

Deși la scurtă vreme Raluca a șters postarea, aceasta nu a trecut neobservată și a fost preluată de toate siteurile de știri și publicațiile mondene.

„Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho-manul trebuie să fie mai cu moț! Eu o încurajez pe Raluca din tot sufletul să se p**e pe el. Și să nu mai pice la intimidări și faze d-astea de-ale lui! Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui. El va trebui să accepte că și ea trebuie să își trăiască viața așa cum e normal! Doar nu o să stea să fie mama «la» copii până îi ajung f***ii la genunchi, la 85 de ani, iar el să se încurce cu 850 de baragladine”, a spus Oana Zăvoranu pentru Cancan.

 

Pepe exagerează cu ieșirile publice

Vedeta este de părere că Pepe exagerează afișându-se peste tot cu noile sale cuceriri amoroase. Ea spune că fostul ei soț trăiește pentru alții, ca să se mențină în atenția publicului. Oana l-a atacat pe Pepe, folosind cuvinte foarte dure la adresa lui, acuzându-l de lipsă de bărbăție. Ea consideră că acesta nu a procedat normal când a început să se plângă de faptul că ar fi fost înșelat de partenera sa.

„Latino loverul sau macho-manul sau ce se mai dă el trebuie să înțeleagă faptul că un bărbat șmecher nu merge niciodată să spună că l-a înșelat nevasta! Nici prima, nici a doua! Din start, statutul de macho-man s-a dus! Este greu și ca femeie să accepți că ai fost înșelată de bărbat! Darămite ca barbat care se consideră macho-man! Oricum, el e doar un show-off.

Nu cred nimic din ce arată el! Ăsta (n.r. Pepe) e făcut numai din minciună! «Bichonul» e făcut din minciună de la A la Z! Cu tot ce spune, tot ce face și tot ce pretinde! El a ieșit de două ori și a spus că a fost înșelat de nevastă. Face circ precum un papagal! Mai bine să stea acasă și să ia notițe de la bărbații șmecheri! În viață se mai întâmplă să te înșele bărbatul sau nevasta, suntem oameni! Dar trebuie să faci în așa fel încât să nu te știe tot satul!”, a mai spus Oana.

Oana Zăvoranu spune că fostul soț ar trebui să trăiască pentru el

Aceasta nu este de acord cu exhibiționismul lui Pepe, care merge tot timpul la TV pentru a-și plânge de milă. Iar pe de altă parte, se laudă cu cuceririle sale amoroase și își expune planurile de viitor alături de noua iubită.

„Și în nici un caz nu te duci la televizor să te lamentezi, după care să spui tot tu că ești șmecher. Îmi spune lumea că el s-a mutat deja cu aia! Vrea și copii! Despre ce vorbim? Penibil, mă! Ăsta ar trebui să-și trăiască viața pentru el, nu pentru presă și restul din jur!”, a a mai spus Oana Zăvoranu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: