Evenimentul Zilei > Monden > Oana Zăvoranu este devastată, după ce un membru al familiei a dispărut fără urmă. Vedeta a mers la poliție
Oana Zăvoranu este devastată, după ce un membru al familiei a dispărut fără urmă. Vedeta a mers la poliție

Oana Zăvoranu este devastată, după ce un membru al familiei a dispărut fără urmă. Vedeta a mers la poliție

Oana Zăvoranu a povestit pe Instagram o întâmplare nefericită, care a scos-o din minți, și care are legătură cu un membru iubit al familiei vedetei.

Oana Zăvoranu a mărturisit că, în ultima vreme, a fost dată peste cap de o mare problemă. Ea a împărtășit „urmăritorilor” de pe rețelele de socializare să a fost lovită de un necaz. Un membru al familiei sale a dispărut fără urmă, iar vedeta încearcă din răsputeri să dea de urma lui. Câinele Oanei a dispărut de acasă, din curte, în timp ce ea a lipsit câteva ore. În disperare de cauză, Zăvoranu a amenințat că se va adresa poliției pentru a da de urma patrupedului.

Marea problemă cu care se confruntă Oana Zăvoreanu

Evenimentele au fost povestite de Oana Zăvoranu în timpul unui live făcut pe Instagram. „Pe la 13 și jumătate am plecat de acasă. Trebuie să fii foarte prost ca să nu știi că în jurul casei mele și în afara ei e plin de camere de luat vederi. Acum două ore a fost furat din curte, din Andrei Mureșanu 20, cățelul meu preferat și iubit, Ozzy. Nu spun decât atât: cine l-a furat, pentru că bănuiesc cine l-a furat, dacă într-o oră nu aduci înapoi cățelul sunt fix la Poliție și iese urât. Iese Jihad pentru cățelul ăsta! O să se întâmple lucruri îngrozitoare! Cei care credeți că deschideți războaie cu mine, nu faceți decât se vă săpați gropile și mai adânci.

Cățelul a fost lăsat afară de către angajați, iar voi ați surprins un moment de neatenție, în care ați venit ca niște borfași și ați furat cățelul pe care știți că-l iubesc. Șapte camere v-au filmat, avem imaginile cu momentul în care a fost furat cățelul. Cine l-a furat să-l aducă, pentru că se lasă cu dosare urâte. Dacă nu apare Ozzy, facem live din fața secției de poliție, cu imaginile de pe camere cu tot!”, a afirmat Oana Zăvoranu pe rețeaua de socializare.

Mesaj furibund lansat de vedetă pe Instagram

„Ăsta e nenorocitul care l-a furat pe Ozzy…așa arată un jeg și un boschetar de om pus să îmi facă rău
A trecut o oră
Eu sunt în drum spre Poliție
Urmează să vă pun și filmul de pe camerele de supraveghere
Cine îl vede pe acest infractor și sau pe cel din spate rog să sune la numărul
0735.393.886
OFER RECOMPENSĂ MARE PENTRU CINE ÎL ADUCE, a mai transmis bruneta”, transmitea Oana Zăvoranu pe Instagram.