Evenimentul Zilei > Actualitate > Oana Roman o atacă pe Teo. Vorbe grele în scandalul anului în lumea mondenă
Oana Roman o atacă pe Teo. Vorbe grele în scandalul anului în lumea mondenă

Oana Roman o atacă pe Teo. Vorbe grele în scandalul anului în lumea mondenă

Oana Roman a avut astăzi o cădere nervoasă după ce a văzut din întâmplare un comentariu al celebrei Teo Tradafir la o imagine cu ea gravidă.

“Dacă m-aţi iubit vreodată trebuie să vedeţi aceste fotografii! E un peisaj. E vorba despre un peisaj cu o femeie. Nu asta voiam să vă spun. Ci că ii multumesc domnului din Piatra Neamţ care a pus următorul comentariu: ‘pufoşenie mică’. Treaba voastră dacă nu le vedeţi. Nu am nicio problemă cu ea, mai uşor cu sărmăluţele. Uitaţi-vă cine vorbeşte. Eu nu m-am fotografiat niciodată aşa… Mă uit să văd dacă am un maiou, un pantalon. Altfel nu ies. Atâta vă spun, un vis!!”, a spus Teo Trandafir, atunci.

Aceste vorbe au înfuriat-o maxim pe fiica lui Petre Roman și a reacționat printr-o amplă postare pe blogul său personal. . ”Sunt absolut şocată. Am născut de 3 ani şi de abia acum, total întâmplător, am găsit acest articol in care "doamna" Teo comentează public poze cu mine gravidă în 9 luni şi spune, pe lângă multe inepţii, citez, ”eu nu m-am pozat niciodată aşa". Păi măi Teo măi nu aveai cum să te pozezi aşa şi ca să fiu la fel de nesimţită ca tine îţi spun că n-aveai cum, pentru că nu ai trăit miracolul de a fi însărcinată şi de a da naştere unui copil. E adevărat ai fost măritată prea puţin şi prea târziu, nu? Eu am bărbat tânăr şi frumos şi mă şi iubeşte, deşi ne e greu că n-am de muncă pentru că m-au dat afară gravidă fiind ca să-mi iei tu locul! Nu ai fost gravidă niciodată, cel puţin nu în 9 luni şi n ai cum să ştii cum e. Nu o să ştii niciodată cât de fericită eram când am făcut pozele alea. 

Şi cât de puţin mi a păsat de părerea ta sau a oricui altcuiva. Esti femeie totuşi, mama ţi-a fost profesoară şi observ că nu prea ai învăţat multe de la ea şi te-ai cocoţat pe locul meu în emisiunea aia şi nu ţi-a ajuns. Ai simţit nevoia să iei la mişto o femeie gravidă în 9 luni. Bravo. Ai mare caracter mai ales că eu neştiind ce minunăţii ai comentat despre mine, am venit la tine in emisiune şi am povestit despre chinurile prin care am trecut după ce am născut. Şi m-ai privit senină in ochi.

Vezi, d-aia nu am eu un loc în tv, pentru că eu nu pot să fac ce faci tu, nu pot călca oameni în picioare şi apoi să le zâmbesc ca şi cum nimic nu s-a intâmplat. Dar ştii, eu am onoare şi educaţie şi te iert. Aşa m-a învăţat mama, profesoara ta. Să iert. Şi să fiu mai presus de micimi. În locul tău, mi-ar fi ruşine, dar ştiu că ţie nu îţi e… că d-aia ai ajuns cine ai ajuns, nu?”, a scris Oana Roman pe Facebook.