Evenimentul Zilei > Monden > Oana Roman a spus ce a păţit Oana Zăvoranu. Răzbunare dură în showbiz
Oana Roman a spus ce a păţit Oana Zăvoranu. Răzbunare dură în showbiz

Oana Roman a spus ce a păţit Oana Zăvoranu. Răzbunare dură în showbiz

Oana Roman a dezvăluit recent că a câştigat procesul pe care l-a deschis după ce Oana Zăvoranu a folosit fotografia fetiţei sale pentru a o denigra pe rețelele de socializare.

Nu a fost primul atac lansat de Oana Zăvoranu în direcţia fiicei fostului premier Petre Roman. Totuşi, în ciuda declaraţiilor defăimătoare la adresa ei, Oana Roman şi-a păstrat calmul şi a preferat să răspunsă provocărilor.

Spre exemplu, Oana Zăvoranu a spus despre Oana Roman că seamănă cu Peppa Pig. Chiar şi aşa, cea vizată nu a reacţionat în forţă, aşa cum s-ar fi aşteptat mulţi. Totuşi, în cele din urmă, a existat o picătură a umplut paharul şi pentru ea.

În prim-plan apare momentul în care Zăvoranu şi-a permis să folosească fotografia Isabela, fetiţa rezultată din relaţia pe care Oana Roman o are cu Marius Elisei. Fata fostului lider al Guvernului României a declarat la acea vreme că o da în judecată pe cea poreclită Qerida.

Oana Zăvoranu a făcut-o nesimţită pe Oana Roman

Replica Zăvorancei a venit în forţă: „Vă expuneți copilul nesimțitele dracu ce sunteți, faceți bani și cu ei, poate și fără voia lor, după care săriți că vreți să aibă copiii privacy. Păi ei ar vrea, dacă nu ar avea troglodite de mame ca voi care să îi expună, că ei nu pot decide încă pentru ei. Hai treci la coteț!”

În prezent, la peste 6 luni de la acel scandal, Oana Roman a dezvăluit pe Instagram că a câștigat procesul: „După cum foarte bine se cunoaște, începând cu anul 2020, această persoană a generat un val de acțiuni defăimătoare împotriva mea și a altor persoane din spațiul public, pe care l-a condus într-un mod agresiv, vulgar, exagerat și mai ales nefondat.

Oana Roman se bucură pentru că a reuşit să slăbească

Pentru a stopa aceste atacuri calomnioase, am ales, încă din luna noiembrie 2020, calea legală, considerând că acesta este răspunsul firesc ce trebuie oferit.

Zăvo a fost informată că a încălcat Constituţia

Instanțele de judecată au confirmat, atât în cazul meu, precum și cazul altor persoane publice atacate în mod similar de această persoană, că ne aflăm în situația încălcării drepturilor nepatrimoniale garantate de Constituția și legile din România.

Ca atare, doresc să vă informez pe această cale că instanțele de judecată au dispus, prin hotărâri judecătorești executorii, ce produc efecte imediate de la pronunțarea lor, obligarea Oanei Zăvoranu să înceteze orice fel de acțiuni denigratoare săvârșite împotriva mea.

Am așteptat decizia instanței pentru a arăta că nimeni nu poate încerca să distrugă, în mod nejustificat, imaginea, familia și reputația unei alte persoane fără consecințe.”

Oana Zăvoranu are procese şi cu alte dive dâmboviţene. Printre ele se numără Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu, care s-au adresat instanței de judecată după ce Zăvo le-a jignit de mai multe ori.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: