Evenimentul Zilei > Monden > Oana Roman a dat lovitura! Cum arată vila de 160.000 de euro FOTO
Oana Roman a dat lovitura! Cum arată vila de 160.000 de euro FOTO

Oana Roman a dat lovitura! Cum arată vila de 160.000 de euro FOTO

Oana Roman a reuşit să-şi îndeplineacă o dorinţă pe care şi-a exprimat-o de foarte mule ori în apariţiile sale publice. Şi anume: că îşi doreşte o casă pe pământ.

În iarna anului trecut, Oana Roman își vedea visul cu ochii, cel de a-și fi construit casa mult visată. E drept că socotelile iniţiale nu s-au mai potrivit cu cele de pe parcursul consturii casei. Dar rezultatul final a făcut-o să uite de faptul că a scos 160.000 de euro pentru casa mult visată.

Oana și soțul său, Marius Elisei, locuiau într-un apartament în București. Cei doi au o fetiţă în vârstă de 6 ani. Atunci când s-a decis să-și construiască casa, Oana Roman nu s-a uitat la bani. A vândut apartamentul din oraş și a optat pentru o casă în afara Bucureștiului. Deşi a costat-o  mai mult decât a prevăzut, fiica fostului premier Petre Roman este foarte mândră cu achițizia sa și se declară mulțumită cu alegerea făcută.

Visul Oanei Roman s-a împlinit! Așa arată vila de 160.000 de euro pe care și-a cumpărat-o în Pantelimon

Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am găsit o casa superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp. Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta acolo în noiembrie pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni. Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă”, declara Oana Roman.

Casa Oanei se află  în Pipera şi are 4 dormitoare și două livinguri. Cel mai impresionant aspect este curtea, care are o suprafață totală de 1000 de mp, scrie monden.ro.

Oana şi-a dorit foarte mult să o aibă alături pe mama sa, Mioara Roman

Cum este spațiu suficient în frumoasa casă, vedeta a hotărât ca alături de ea și de soțul său să trăiască și Mioara Roman, mama ei. Cele două au fost şi sunt foarte apropiate, ca dovadă gestul impresionant al Oanei.