Oana Lis a avut lacrimi în ochi, după ce a aflat o veste foarte tristă. O persoană cunoscută, care se lupta cu o maladie mortală, a pierdut lupta la viață. Îndurerată, soția fostului edil al Capitalei a distribuit anunțul care a îndoliat lumea sportului din România.

„Oana Lis a simțit multă durere în suflet, după ce a citit una dintre știrile care anunța că alergătorul Robert Cadar a murit la doar 40 de ani, după o luptă crâncenă cu o formă rară de cancer. Cu ochii înlăcrimați, vedeta nu și-a găsit cuvintele potrivite ca să își exprime suferința pe care o simte, după ce aseară, la ora 20:03, ea a aflat vestea tristă. Astfel, soția lui Viorel Lis doar a distribuit un articol, fără să scrie nimic în dreptul său. Alte trei prietene virtuale de-ale vedetei au repostat link-ul publicat de ea pe pagina sa de Facebook.

Vara aceasta soția lui Viorel Lis a dezvăluit că urmează cursurile unei facultăți de psihologie, merge la un psihoterapeut și participă la diferite cursuri pe această temă: depresia și metodele de luptă împotriva ei”, scrie Cancan.

Te-ar putea interesa și: