Evenimentul Zilei > Actualitate > Pozele care au înnebunit INTERNETUL. Aceşti oameni NU DAU DOI BANI pe ceea ce crede LUMEA – GALERIE FOTO
Pozele care au înnebunit INTERNETUL. Aceşti oameni NU DAU DOI BANI pe ceea ce crede LUMEA – GALERIE FOTO

Pozele care au înnebunit INTERNETUL. Aceşti oameni NU DAU DOI BANI pe ceea ce crede LUMEA – GALERIE FOTO

Vine un moment în viață când pur și simplu nu mai poți fi deranjat, pur şi simplu nu-ţi mai pasă de nimic din ceea ce este în jurul tău.

Pentru mulți, perioada aceasta vine odată cu vârsta înaintată, iar restul s-au regăsit în această ipostază din momentul în care au intrat în această lume.

S-ar putea să crezi că încurajăm anarhia aici, dar punctul pe care încercăm să-l demonstrăm este de fapt mult mai simplu. În fiecare zi, ne confruntăm cu nenumărate așteptări și norme sociale care sunt menite să dicteze comportamentul nostru și să ne împiedice individualitatea.

Ați fi surprins de cât de ușor este să nu luați în seamă ce gândesc ceilalți despre dumneavoastră. Atât timp cât nimeni nu este rănit, fă doar ceea ce îţi place.

Dacă sunteți deja inspirit de ceea ce tocmai v-am spus,  continuați să vă uitaţi la pozele noastre, pentru că am adunat o mulțime fotografii în care oamenii care nu mai dau nici măcar doi bani pe ceea ce crede lumea din jurul lor și suntem siguri că îşi iubesc viața.

Galeria foto este înarmată cu peste 50 de poze care vă vor amuza copios.