Stephanie Muller, 23 de ani și Andrew, în vârstă de 31 de ani, au decis că vor aștepta până în noaptea nunţii să fac dragoste pentru prima dată, fără să știe că ea suferă de vaginism. O boală care a împiedicat-o să sex timp de doi ani.

Aşadar, Stephanie s-a păstrat virgină până în noaptea nunții fără să bănuiască ce putea să i se întâmple. Stephanie și Andrew au decis din clipa în care s-au cunoscut, mai precis în 2015, că vor aștepta noaptea nunții pentru a face dragoste. Doi ani mai târziu, ei au făcut nunta dar, din păcate, Stephanie a avut parte de cea mai cumplită experienţă: avea dureri cumplite și nu a reușit să facă dragoste cu soțul ei.

Nu mai vorbim de luna de miere cu toate încercările de a face sex…penetrarea părea prea dificilă şi extrem de dureroasă.

Au urmat doi ani de investigații medicale până când un medic i-a spus că afecțiunea de care suferă se numește vaginism. Vaginismul este contracția involuntară a mușchilor din jurul vaginului. Acest lucru se poate întâmpla la intervale aleatorii sau în timpul actului sexual. Stephanie a refuzat să creadă nu va rezolva problema sa. A descoperit ce exerciții trebuie să facă şi un dilator pentru a ajuta… dar Stephanie a refuzat să creadă că aceasta este soluția și a decis să facă unele cercetări despre vaginism și despre modalitățile în care acesta poate fi tratat.

În ianuarie 2019, a apelat la Centrul de Terapie pentru Femei pentru a-și începe tratamentul și, cu o îndrumare adecvată, a reușit să depășească vaginismul după finalizarea tratamentului în mai 2019. Iar soţul i-a fost permanent alături încurajând-o în lupta sa cu această boală cumplită.

Stephanie și Andrew s-au căsătorit în mai 2017
Cuplul a făcut curte timp de doi ani
Iubirea ei: și-a cunoscut soțul, Andrew, 31 de ani, în 2013, iar cuplul s-a căsătorit în 2017
Sursa Mirror.

Te-ar putea interesa și: