Evenimentul Zilei > Monden > „O viață de film, de cum am deschis ochii”! Anamaria Prodan, dezvăluiri fără perdea despre viața sa. cele mai intime secrete
„O viață de film, de cum am deschis ochii”! Anamaria Prodan, dezvăluiri fără perdea despre viața sa. cele mai intime secrete

„O viață de film, de cum am deschis ochii”! Anamaria Prodan, dezvăluiri fără perdea despre viața sa. cele mai intime secrete

Anamaria Prodan a fost mereu o prezență extrem de rafinată, chiar dacă își desfășoară activitatea într-o lume a bărbaților. De-a lungul timpului s-au aflat extrem de multe informații legate de viața sa, însă adevăratele trăiri și sentimente le-a ținut ascunse până acum.

Sexy-impresara a decis să scrie o carte despre viața ei, una în care ne oferă informații din copilărie, prima căsnicie și evoluția sa ca om. Nu a vorbit foarte des despre aceste lucruri, însă a decis să le ofere într-un mod cu totul diferit, prezentând viața sa ca una demnă de un film. Vorbim, de fapt, despre două cărți semnate de Anamaria Prodan. Seria „Da, sunt cea mai bună!” prezintă două volume. Unul este o autobiografie, iar cel de-al doilea ne prezintă lumea fotbalului românesc.

Ambele volume au fost publicate la Editura Creator, în 2020, însă Anamaria Prodan a făcut abia acum lansarea lor oficială. „O viață de film, de cum am deschis ochii” este primul volum, cel în care este prezentată viața ei fără ocolișuri. Cartea a fost dedicată celor mai importante persoane din viața sa, „inegalabila Ionela Prodan, tatălui meu eroului meu, Tănase Traian, care de acolo, de sus, știu că lăcrimează de fericire și de mândrie. Și copiilor mei, în frunte cu unicul și inegalabilul Laurențiu Reghecampf, soțul meu și soarele vieții mele”.

Anamaria Prodan își propune ca, în cartea sa, să înșiruie întreaga viața, astfel aflând detalii neștiute despre ambiția ei nemărginită. S-a născut cu o stea în frunte și putea să nu facă nimic toată viața, însă, cu toate acestea, ea a vrut să fie cunoscută prin forțele sale proprii, nu doar drept fiica celebrei artiste Ionela Prodan. O altă variantă ar fi fost să fie mereu „băiatul lui tata, după cum mă alinta severul, dar dreptul meu Traian Tănase, mai întâi ofițer, apoi avocat și mereu om al legii. Să mă bucur, adică, de ceea ce îmi revenea din munca sa și urmându-i sfatul, drumul, prin dobândirea calității de avocat”.

Încă din prefața cărții sale, sexy-impresara pune accentul pe tăria sa de caracter și susține că mereu a luat deciziile singură, indiferent că acestea au fost bune sau rele. Se consideră un bărbat într-un corp de femeie și susține că s-a născut un lider, unul special.

Anamaria Prodan și-a ales calea cea mai grea pentru viitor

Capitolele cărții ne poartă prin viața frumoasei autoare ca într-o poveste. Încă din prima parte ne prezintă modul în care și-a decis cariera, susținând că a avut de ales dintre două variante total diferite. Pe când atinsese vârsta majoratului, ca orice adolescentă care dorea să fie rebelă, Anamaria Prodan colinda cluburile și se bucura de distracțiile vârstei, însă asta nu făcea decât să aducă cuvinte grele din partea familiei. Mama sa era celebră, așa că, pe numele Prodan, se punea o pată neagră. Unul dintre frații mamei, cel pe care sexy-impresara îl stima și față de care avea un respect nemărginit, a pus-o la zid din pricina comportamentului ei. Atunci a fost momentul în care adolescenta a realizat faptul că drumul pe care și l-a ales nu este tocmai bun pentru un viitor strălucit.

„Din acea secundă am întors, pentru totdeauna, spatele acelei vieți. Am început o alta, în care am jurat nu numai să-mi fac de râs numele neamului, dar și să-l duc mai departe, amplificându-i de zeci, de sute de ori reputația, popularitatea, respectul câștigat de cei de dinaintea mea”, scrie Anamaria Prodan în rândurile cărții sale.

Celebra blondină a petrecut primii ani din viața sa mai mult la țară, la bunici. „Femeia de fier din Dăbuleni” o numește Anamaria Prodan pe bunica sa, mama Ionelei Prodan. Viața la țară a fost una plină de peripeții, soția lui Laurențiu Reghecampf vorbind cu drag despre acea perioadă. Una dintre secvențele prezentate în carte face cu siguranță deliciul tuturor cititorilor. Autoarea a realizat că mama sa îi aduce tot felul de bunătăți din Capitală și a decis să folosească acest lucru în favoarea sa, impresionând toți copiii din sat.

„Le luam frumușel și, pâș-pâș, mă urcam deasupra porții, în fața căreia toți copiii stăteau înșirați că o oaste pe care o comandam, și le aruncam tot ce aveam. Asta doar pentru ca ei toți, fără excepție!, să înțeleagă că eu sunt numărul 1, șeful, iar ei trebuie să facă așa cum le zic”, prezintă Anamaria Prodan Reghecampf momentul în care împărțea copiilor din sat dulciurile de la București.

Anamaria Prodan nu a fost un copil model! A pierdut un apartament la cazinou

Celebra blondină este acum un om integru, care nu pare să facă vreun compromis. Este o mamă model, care încearcă să își ghideze copiii pe drumul cel mai bun, dar și o soție exemplu, care a apărat imaginea lui Laurențiu Reghecampf indiferent de acțiunile făcute de acesta. Ei bine, omul de astăzi nu are legătură cu ceea ce a fost cândva Anamaria Proda. Pe lângă năzbâtiile pe care le făcea în copilărie și pentru care a luat bătaie de nenumărate ori de la bunica sa, sexy-impresara a reușit să piardă cât un apartament la jocurile de noroc.

Așa cum am prezentat și puțin mai sus, celebra impresară a avut un episod al vieții puțin mai diferit față de ceea ce este acum. Serile cufundate în fumul țigării și aburii alcoolului sunt de mult apuse, însă au și amintiri care nu vor fi uitate toată viața. Anamaria Prodan își amintește episoade pline de nebunie. Petrecea extrem de mult timp prin baruri, restaurante și cazinouri, pierzând mulți bani. Cu toate acestea, ea își făcea proprii bani din te-miri-ce și petrecea extrem de mult timp în compania bărbaților. Acest lucru a făcut-o să le învețe caracterul și să observe modul în care aceștia se poartă cu femeile care se lasă pradă unei sticle de șampanii primită cadou.

Printre năzbâtiile pe care și le amintește cu drag se numără și perioada în care și-a cumpărat o armă și o folosea fără a deține permis pentru acest lucru. „Dacă, de pildă, îmi împrumutam pistolul unor amici, le dădeam numai ocazia să îl admire, eventual să își facă o poză pentru impresionat fetele. Altfel, doar eu am cutezat să trag cu arma cumpărată personal și fără a fi deținătoare de permis. Din orice poziție trăgeam, inclusiv cu gaze lacrimogene spre balcoanele celor care îndrăzneau să mă deranjeze sau prin fereastră, direct în camera unde stăteau liniștiți. Ba uneori mă punea naiba să atașez și aruncătorul de rachete, să fac un circ total”, povestește Anamaria Prodan în cartea sa.

După un moment de declin, vine o nouă viață

Celebra Anamaria Prodan a trecut peste episodul teribilist din viața ei, iar în toată acea perioadă a și lucrat. La vremea aceea era extrem de implicată în lumea fotbalului și a dorit extrem de mult să lucreze în presă. După cum ea spune, a avut un noroc în acest capitol al vieții, ea fiind deja extrem de cunoscută în lumea mondenă. Multe uși îi erau deschise și putea vorbi cu oricine, având prieteni și cunoștințe peste tot. Ca și gazetar, a făcut o treabă bună și era lăudată, chiar dacă avea și minusuri. Sexy-impresara își aduce aminte cu drag de primul om care a susținut, cu voce tare, faptul că ea va ajunge managerul numărul 1 în fotbal. Acesta a fost Horia Ivanovici, un apropiat chiar și acum al familiei Prodan-Reghecampf.

Pe lângă implicarea în partea sportivă, celebra blondină ar fi putut alege multe alte domenii. A urmat sfaturile tatălui ei și a absolvit Facultatea de Drept, însă nici muzica nu îi era un domeniu străin. Fiind fiica unei mare artiste, avea voce și cânta extrem de bine la pian. Deși pare ciudat să o asociem pe Anamaria Prodan cu așa ceva, ea a cântat în corul radioteleviziunii. A preferat totuși să meargă pe segmentul media și să fie implicată din ce în ce mai mult în fotbal, până a reușit să ajungă acolo unde și-a dorit.

Avea o carieră de succes însă tot era o rebelă. Moartea tatălui ei a trezit-o la realitate. În paginile cărții sale, Anamaria Prodan a povestit momentul în care s-a transformat din băiatul tatei în orfană de tată. Autoarea susține că totul s-a petrecut în câteva fracțiuni de secundă. Tatăl ei era la biroul de avocatură atunci când a făcut atacul cerebral. A suferit mult după pierderea tatălui, însă acesta a fost momentul în care a învățat să își gestioneze totul, inclusiv facturile sau plățile pentru studii. S-a transformat în stâlpul casei, iar acest lucru a fost o bază pentru ceea ce este astăzi Anamaria Prodan.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.