Tom Jones se află în spital din cauza unei infecţii bacteriene. Artistul şi-a anunţat fanii, printr-un comunicat distribuit pe pagina sa oficială de Twitter, că spectacolele programate sâmbătă, pe EmslandArena din Germania, şi duminică, la Castelul Belvoir din Leicestershire, au fost anulate, potrivit www.agerpres.ro

Alte două concerte, în Stansted Park din Chichester, de miercuri, dar şi un recital care urma să aibă loc joi la Chester Racecourse, au fost anterior anulate de artist.

În declaraţie se menţionează că infecţia bacteriană cu care artistul a fost diagnosticat este "tratată în spital", iar "problema este gestionată în mod corespunzător, sub supravegherea medicilor fiind necesară o perioadă de recuperare şi odihnă".

"Sir Tom are o stare bună de spirit şi doreşte să transmită profunda sa apreciere şi sincere regrete tuturor celor care îşi planificaseră să participe la spectacole, ca şi celor implicaţi în aceste evenimente", se arată în comunicat. "El este hotărât să se întoarcă foarte curând pe scenă", se mai arată în document.

În cursul zilei de joi, Tom Jones, în vârstă de 78 de ani, şi-a cerut scuze fanilor pentru anularea a două concerte din motive medicale. "Ştiu că mulţi dintre voi călătoriţi distanţe considerabile şi v-aţi făcut împreună cu prietenii şi familia planuri care necesită mult efort, aşa că este atât de dezamăgitor când lucrurile nu decurg bine", a scris artistul pe Twitter.

Fanilor le-a fost indicat că biletele "rămân valabile pentru datele reprogramate" şi că în eventualitatea în care aceştia nu vor mai putea participa, vor putea obţine o rambursare. 

 

Citește și: