Evenimentul Zilei > Sport > O vedetă a lui Manchester City, pusă oficial sub acuzare. Arestat pentru agresiune și viol
O vedetă a lui Manchester City, pusă oficial sub acuzare. Arestat pentru agresiune și viol

O vedetă a lui Manchester City, pusă oficial sub acuzare. Arestat pentru agresiune și viol

Fundașul stânga al lui Manchester City, Benjamin Mendy a fost pus oficial sub acuzare. El se află în custodia poliției, având 4 acuzații de viol și o tentativă de agresiune sexuală. Plângerile au fost făcute de trei persoane în vârstă de peste 16 ani, iar evenimentele ar fi avut loc între octombrie 2020 și august 2021.

Benjamin Mendy, în vârstă de 27 de ani, are patru capete de acuzare de viol și unul de agresiune sexuală. Acestea sunt legate de trei persoane de peste 16 ani care au făcut plângere în legătură cu evenimente petrecute între octombrie 2020 și august 2021.

Poliția din Cheshire a emis joi seară un comunicat de presă în care anunță că fotbalistul se află în acest moment în custodia sa, deoarece are cinci capete de acuzare pe numele său.

Manchester City l-a suspendat pe Mendy

Mendy a rămas în custodia poliției și va apărea în fața Curții Magistraților din Chester vineri, pe 27 august. Este extrem de important ca procedurile în desfășurare să nu fie perturbate de relatări, comentarii sau informații dezvăluite în mediul online”, se arată în comunicatul emis de poliția din Cheshire.

Răspunsul campioanei Angliei a venit imediat după comunicatul poliției și l-a suspendat pe Benjamin Mendy, pe durata anchetei.

„Manchester City confirmă că în urma faptului că a fost acuzat astăzi de poliție, Benjamin Mendy a fost suspendat, deoarece se află în așteptarea unei anchete. Această problemă face parte dintr-un proces legal, iar clubul nu poate face mai multe comentarii până când procesul se va încheia”, au transmis oficialii clubului Manchester City, informează gsp.ro.

Cel mai scump transfer în era Guardiola

Benjamin Mendy este unul dintre cei mai scumpi jucători aduși la City în mandatul lui Pep Guardiola. În vara lui 2017, „cetățenii” plăteau 57,5 milioane de euro. Accidentările și viața extrasportivă l-au împiedicat să se impună în echipa de start.

Valoarea lui Benjamin Mendy la finalul anului 2018 era de 45.000.000 de euro . Numai că desele probleme comportamentale au făcu ca cota jucătorului să scadă până la 20 de milioane de euro.

Mendy evolua la echipa la care Cristiano Ronaldo are șanse mari să ajungă în aceste zile.

Presa din Portugalia anunță că transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester City este foarte aproape de a fi perfectat. Agentul lusitanului a mers joi la Torino pentru a discuta cu șefii lui Juventus situația super-starului și se pare că negocierile sunt foarte aproape de a fi finalizate.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: