Evenimentul Zilei > Actualitate > O teorie senzațională sugerează că Eminem a murit în 2006 și a fost înlocuit cu o clonă. Video în articol
O teorie senzațională sugerează că Eminem a murit în 2006 și a fost înlocuit cu o clonă. Video în articol

O teorie senzațională sugerează că Eminem a murit în 2006 și a fost înlocuit cu o clonă. Video în articol

Conform unei teorii, rapperul Eminem, în vârstă de 47 de ani, ar fi murit cu ani în urmă, înainte de a fi înlocuit cu o clonă, titrează Daily Star.

Printre dovezile utilizate de către teoreticieni, se află imagini cu Eminem care conțin „anomalii” pe un video. Dar, s-a vorbit din nou despre această teorie, când rapperul BoB a publicat o serie de tweet-uri enigmatice care susțin ideea despre clonarea umană care există şi se foloseşte de ani buni.

Acum, „dovezi concludente” au apărut odată cu lansarea videoclipului lui Tom MacDonald, „Rapperii clonați”. Videoclipul îl  puteţi viziona AICI

Acesta din urmă afirmă în cântecul său că „Iluminati au luat probe ADN pentru a clona rapperii” și apoi i-au plasat pe cei reali în închisoare pentru a „distruge viziunea lor”. „Dacă nu te pot controla, te lichidează” , continuă el înainte de a enumera numele clonate.

„L-au clonat pe Gucci, l-au clonat pe Kodiak, l-au clonat pe Eminem, de atunci nu au mai lovit”

Acest videoclip muzical arată ca o scenă directă din filmul Frankenstein – adăugând că aceste „clone” au fost create într-un laborator. Imaginile, de asemenea, arată articole din ziare în care Tom a fost implicat într-un accident de mașină, sugerând că a fost readus la viață ca o clonă, precum Eminem.

Peste un milion de oameni au urmărit videoclipul de când a fost postat pe YouTube pe 27 septembrie 2019

„Așa este, Eminem, nu mai este același lucru”, spune un utilizator. Dar unii internauți au avut o interpretare diferită a versurilor acestei melodii, sugerând că a fost de fapt o metaforă pentru rapperii care nu se mai pot exprima. Aceștia au susținut că Tom sugerează că industria muzicală i-a obligat să se conformeze cu cei mai mulți bani, clonându-i, mai notează Daily Star.