Evenimentul Zilei > Monden > O țară întreagă e în doliu. După Ivan Patzaichin și Ion Caramitru, s-a mai stins un artist. „O veste cutremurătoare…” FOTO
O țară întreagă e în doliu. După Ivan Patzaichin și Ion Caramitru, s-a mai stins un artist. „O veste cutremurătoare…” FOTO

O țară întreagă e în doliu. După Ivan Patzaichin și Ion Caramitru, s-a mai stins un artist. „O veste cutremurătoare…” FOTO

Doliu în România, după o altă veste sfâșietoare. Mezzosoprana Gabriela Rîmbu s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de Opera din Iași, în al cărei cor artista cu voce de aur a cântat timp de mai bine de 30 de ani.

Doliu în România. Mezzosoprana Gabriela Rîmbu a murit

Mezzosoprana Gabriela Rîmbu a murit. Vestea decesului cunoscutei artiste a tulburat o țară întreagă. Reprezentanții Operei din Iași, acolo unde cântăreața a activat timp de mai bine de 30 de ani, și-au exprimat regretul public pentru pierderea vocii de aur. „Cu imensă durere transmitem condoleanțe familiei! Va rămâne veșnic în amintirea noastră. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Operei Naționale Române Iași.

Trupul neînsuflețit al artistei va fi depus la Capela Casa Funerară Drăgan din Iași, între orele 09.00-11.00. Luni, Gabriela Râmbu va fi condusă pe ultimul drum ș„ înmormântată în Cimitirul “Sfântul Vasile” din Iași.

„Stimați spectatori,

După o zi plină de repetiții, avem o veste cutremurătoare.
Colega noastră Gabriela Rîmbu, mezzosoprană în Corul Operei ieșene de mai bine de trei decenii, s-a stins astăzi din viață.

Trupul neînsuflețit al artistei a fost depus la Capela Casa Funerară Drăgan (str. Eternitatea, nr. 47). Luni, 13 septembrie, între orele 9:00 și 11:00, Gabi va fi depusă în foaierul Operei, urmând a fi înmormântată la Cimitirul “Sfântul Vasile” (șos. Tudor Neculai, nr. 26), de la ora 13:00”, se arată în mesajul publicat de Opera Iași pe pagina de Facebook.

Vestea a bulversat românii. „O artistă talentată, de o sensibilitate și finețe rarisime”

Internauții au reacționat imediat după ce au aflat de decesul cântăreței. „O artistă talentată, de o sensibilitate și finețe rarisime. Dumnezeu sa odihnească acest suflet nobil și blând!”, se arată într-unul dintre comentarii.

„Dragă Gabi, drum bun printre îngeri! Vestea m-a bulversat total! Sper să nu fi trecut prea mult prin singurătate în această viață! Avem prieteni doar când e nevoie de noi, în rest… Tăcere!”, a scris o altă persoană.

„O veste cutremurătoare, tristă!! Un OM special, talentat, muncitor, politicos!! Îi vedeai prezența în scenă!! Dumnezeu să o odihnească în pace!! Condoleanțe familiei!!”, a mai scris un alt internaut.

„Cu imensă durere transmitem condoleanțe familiei! Va rămâne veșnic în amintirea noastră. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții de la Opera Iași pe pagina de Facebook.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: