Autorităţile districtuale au precizat că familia a anunţat dispariţia tinerei lunea trecută. Sâmbătă, o unitate de poliţia a reuşit să-i găsească trupul la aproximativ jumătate de milă (800 metri) de casa părintească din Princeton unde tânăra se afla în vizită. Echipa de anchetă a stabilit că fata fusese bătută cu bestialitate, arsă pe mâini şi picioare şi, cel mai probabil, şi violată înainte de a fi ucisă.

 “Este vorba despre un set de fapte săvârşite în cele mai oribile circumstanţe”, a declarat procurorul districtual Joseph Early Jr, cerându-le totodată localnicilor să fie vigilenţi şi să mănifeste prudenţă în condiţiile în care un criminal deosebit de periculos se află printre ei.

“Vanessa Marcotte era un membru deosebit de iubit al echipei Google. Lucra la biroul nostru din New York de un an şi jumătate, mereu cu zâmbetul pe buze, o persoană deosebit de voluntară şi mare iubitoare de sporturi. Suntem profund şocaţi şi întristaţi iar gândurile noastrese îndreaptă acum către familia şi prietenii său îndoliaţi”, au transmis colegii de al Google într-un comunicat.

Procutorul Early a precizat că nu există nicio legătură între moartea Venessei Marcotte şi uciderea Karinei Vetrano, înjunghaită mortal săptămâna trecută în timp ce alerga prin Queens.

Te-ar putea interesa și: