Evenimentul Zilei > Actualitate > O tânără îşi VINDE VIRGINITATEA la 20 de ani. Puritatea ei VALOREAZĂ ENORM: „În aceste vremuri precare, mă judecați?”
O tânără îşi VINDE VIRGINITATEA la 20 de ani. Puritatea ei VALOREAZĂ ENORM: „În aceste vremuri precare, mă judecați?”

O tânără îşi VINDE VIRGINITATEA la 20 de ani. Puritatea ei VALOREAZĂ ENORM: „În aceste vremuri precare, mă judecați?”

O tânără îşi îşi vinde virginitatea.

Trăim vremuri grele în care se pare că orice este de vânzare, inclusiv virginitatea. La această concluzie a ajuns o tânără de douăzeci de ani care şi-a scos puritatea la licitație, conform Dailymail.

Suma a ajuns la 400.000 de dolari, iar adolescenta își va vinde virginitatea într-un bordel condus de Dennis Hof, care va primi jumătate din bani la final. Katherine Stone este tânăra din Nevada (SUA) şi care s-a gândit la această idee după ce un incendiu i-a distrus casa în care locuia alături de familie.

Katherine a precizat că ideea i-a venit de la o reclamă de pe Facebook: „Am dreptul să fac ce vreau cu corpul meu. În aceste vremuri precare, mă judecați? Oamenii spun că ar trebui să o fac din dragoste, dar, dacă te gândești la asta, o fac pentru că îmi iubesc familia.”

La rândul său, Dennis Hof a precizat: „Este alegerea ei. Nu e o idee foarte bună ca o fată să bea șase tequila și să își piardă virginitatea pe podeaua unei băi, în casa unei frății. Dacă vrea să o vândă, este minunat!”

Foto Katherine Stone