Agresorul a venit din spate şi şi-a luat victima prin surprindere chiar în momentul în care aceasta încerca să descuie uşa. A trântit-o cu uşurinţă pe jos, dar nu a putut să-şi pună în aplicare groaznicele intenţii pentru că ţipetele femeii au fost auzite de iubitul acesteia aflat în imobil. Agresorul şi-a abandonat victima şi a dispărut în noapte. Incidentul s-a petrecut luni seară, într-o zonă din centrul Londrei.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3293381/Terrifying-moment-young-woman-sexually-assaulted-doorstep-tries-unlock-door-south-London.html#v-2365106424416288153

Bărbatul este căutat în prezent de poliţie care speră să-l identifice pe baza imaginilor surprinse de camerele video şi difuzate de presă, cu acordul victimei (despre se ştie doar că e o tânără de aproximativ 20-25 de ani). “S-a întâmpat luni seară, pe la 20.00. Mă întorsesem de la muncă – pe traseul obişnuit. Doar ce ajunsesem în faţa uşii, îmi scosesem cheile şi mă prăgăteam să deschid. Nu mi-am dat seama că e cineva în spatele meu până când nu a sărit pe mine. M-am speriat îngrozitor. Asta e tot ce-mi amintesc”, a povestit tânăra pentru dailymail.co.uk.