Evenimentul Zilei > Monden > O româncă de 19 ani a ajuns în finala concursului Miss Italia. Francesca Popa a cucerit peninsula, grație frumuseții
O româncă de 19 ani a ajuns în finala concursului Miss Italia. Francesca Popa a cucerit peninsula, grație frumuseții

O româncă de 19 ani a ajuns în finala concursului Miss Italia. Francesca Popa a cucerit peninsula, grație frumuseții

Francesca Popa, o tânără din Milano, care are părinți români, va participa la Miss Italia, după ce s-a calificat în finala celui mai important concurs de profil din „Cizmă”.

Francesca Popa, o româncă în vârstă de 19 ani, i-a fermecat pe italieni, grație frumuseții sale. Tânăra a participat la Miss Italia și a reușit să se califice în finala națională. Francesca s-a născut în orașul Milano, iar părinții ei sunt originari din Iași. A fost încurajată de iubitul său să participe la acest concurs de frumusețe, după cum menționează siteul stiridiaspora.ro.

Românca Francesca Popa a cucerit Italia

„Tânăra, de o frumusețe răpitoare, se mândrește că este româncă și a declarat că rochia trimisă de mama sa i-a purtat noroc. „Îi mulțumesc iubitului meu, fără încurajările lui n-aș fi participat niciodată la acest concurs”, a declarat entuziasmată după finala Miss Italia, Francesca Popa”, scrie sursa citată.

Francesca Popa a avut de-a face cu 22 de rivale, în concursul respectiv, cărora a reușit să le ia fața. Și asta pentru că membrii juriului au decis fata că deține toate calitățile pentru a merge mai departe în această competiție. Aspirantele la titlu de cea mai frumoasă femeie din Italia și-au etalat calitățile la concursului Miss Rocchetta Lombardia, ce a fost organizat la Arcene, în Piazza Civiltà Contadina, după cum mai scriu cei de la stiridiaspora.ro, care citează „Il Giorno.”

Este pasionată de sport și de cifre. Studiază și lucrează la o firmă de contabilitate. A câștigat simpatia conaționalilor

Româna este pasionată de sport și de cifre. Studiază în acest ultim domeniu și lucrează deja la o firmă de contabilitate. Părinții săi sunt în acest moment în Anglia și au povestit că au susținut-o cu tot ce au putut. Pe rețelele de socializare, Francesca Popa a devenit foarte populară, A primit sute de comentarii de la români din țară și de la cei din diaspora. Titlul de Miss Italia 2021 va fi desemnat, în urma marelui concurs ce urmează să fie organizat în luna octombrie a acestui an.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: