O româncă, în vârstă 21 de ani,  care locuiește în Marea Britanie, a privit cum iubitul ei îi ucide copilul de numai trei săptămâni.

Andreea, o tânăra de 21 de ani, tăiată de șase ori, a asistat neputincioasă cum iubitul ei, un cetățean bulgar, i-a ucis copilul care împlinise numai trei săptămâni. Bărbatul, un cetățean bulgar, a fost condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie, deoarece și-a înjunghiat mortal fiul și a rănit-o grav pe mama acestuia, potrivit protv.md.

Cei doi, Andreea și Denis, erau împreună de un an de zile, evenimentul tragic având loc pe data de 2 octombrie. După ce i-a înjunghiat pe băiatul său și pe iubita lui, tânărul și-a sunat prietenii, marturisindu-le ce a făcut.

Deși a fost înjunghiată de șase ori, Andrea a reușit să ceară ajutor. Atunci când au venit paramedicii, Andreea și copilul trăiau. Deși a fost luat cu un helicopter, bebelușul nu a mai putut fi salvat de medici.
Românca, de 21 de ani, a relatat că iubitul ei, un cetățean bulgar, a amenințat-o de mai multe ori că o ucide, dacă îl părăsește, el acuzând-o că îl neglijează în favoarea celui mic.Cetățeanul bulgar va sta minim 23 de ani în spatele gratiilor, potrivit legii din Marea Britanie.

Te-ar putea interesa și: