Evenimentul Zilei > Monden > O prezentatoare TV a fost înjosită în ultimul hal de un manelist. Totul e pe YouTube
O prezentatoare TV a fost înjosită în ultimul hal de un manelist. Totul e pe YouTube

O prezentatoare TV a fost înjosită în ultimul hal de un manelist. Totul e pe YouTube

O prezentatoare TV din România, a cărei indentitate încă nu a fost dezvăluită, este în prim-planul ultimelor dezvăluiri lansate de manelistul Dani Mocanu, care și-a anunțat fanii de pe YouTube că i-a fost furat telefonul pe care ar exista imagini compromițătoare cu el și respectiva.

Totuși, este greu de înțeles cum un bărbat care în filmare vorbește despre familie și copii recunoaște cu lejeritate că a fost infidel. Mai mult, el subliniază că pe telefonul furat în prezența a 7, 8 persoane există imagini cu momentele în care ar fi întreținut relații intime cu acea prezentatoare TV căreia nu i-a dezvăluit numele.

Totodată, controversatul manelist care are mai multe probleme cu legea precizează că știe cine i-a luat telefonul, dar îi acordă circumstanțe atenuante și îl anunță că va trece peste furt dacă i se va înapoia dispozitivul.

Dani Mocanu nu uită să își prezinte noul telefon cumpărat și nici să menționeze explicit firma producătoare. De asemenea, îi transmite făptașului că nu poate avea acces la presupusa filmare incendiară cu prezentatoare TV din cauza lipsei unei chei speciale.

„Mi s-a furat telefonul. Știu cine e persoana respectivă, dar evit să iau legătura direct. E clar că va nega. Cumetre, că vei vedea sigur filmarea, ascultă-mă… Știu că tu ai furat telefonul.

Poveste cu multe semne de întrebare

Ai ascultat toată discuția mea avută la masă și ai înțeles că în telefon erau filmări cu mine și o prezentatoare în ipostaze intime și l-ai furat. Ce-ai zis: «Îl distrug pe Dani Mocanu»!

Dani Mocanu

Poate mă distrugeai, că îmi era și mie rușine de mama, de copiii mei, să apar așa… să apar gol. Nu vei pune mâna niciodată pe filmările astea, pentru că telefonul funcționează numai cu o cheie”, a spus Dani Mocanu în videoclipul postat pe YouTube.

În acest an, la finalul lunii aprilie manelistul Dani Mocanu a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Piteşti la şase luni de închisoare cu executare. În prim-plan era un dosar în care era acuzat că în aprilie 2019 a lansat un videoclip în care incita la ură împotriva femeilor.

Amendă penală pentru Mocanu

„Condamnă pe inculpatul, M.D., la pedeapsa de 250 de zile amendă penală, pentru săvârşirea infracţiunii de incitare la ură sau discriminare (…), cuantumul unei zile amendă fiind de 60 lei, în total 15.000 de lei.

Constată că infracţiunea pentru care inculpatul a fost condamnat prin prezenta a fost comisă în timpul termenului de supraveghere stabilit prin S.P. nr. x Judecătoriei Piteşti, astfel cum a fost modificată prin D.P. nr. x a Curţii de Apel Piteşti, revocă amânarea aplicării pedepsei de 6 luni închisoare (…), aplică inculpatului această pedeapsă şi dispune executarea ei.

(…) Contopeşte pedeapsa amenzii aplicată prin prezenta cu pedeapsa de 6 luni închisoare (…), urmând ca inculpatul să execute pedeapsa închisorii de 6 luni, precum şi pedeapsa amenzii în întregime, în total o pedeapsă rezultantă de 6 luni închisoare şi amenda în cuantum de 15.000 lei (250 de zile amendă). În baza art. 88 alin. 3 C.pen, pedeapsa închisorii se va executa în stare de detenţie″, se arăta la acea vreme în minuta deciziei.

 

Încă un dosar penal

Ulterior, videoclipul „Curwa” (Official Video) Hit 2019 a fost retras de pe YouTube, conform deciziei instanței. Decizia nu a fost definitivă. Manelistului i-a fost deschis dosar penal și pentru rele tratamente aplicate animalelor. De asemenea, Dani Mocanu este inculpat într-un dosar de proxenetism și constituire de grup infracțional organizat, instrumentat de DIICOT.

Trimis în instanță în martie 2018, dosarul rost restituit procurorilor în august 2020, după ce judecătorii Tribunaului Dâmbovița au constatat „neregularitatea actului de sesizare, respectiv a rechizitoriului nr.40/D/P/2015 din data de 19 martie 2018, neregularitate care atrage imposibilitatea stabilirii obiectului sau limitelor judecății, neregularitate care nu a fost remediată de procuror conform solicitării judecătorului din data de 12.11.2019″.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: