Poliția din Baltimore a vorbit cu agentul de pază care i-a informat că doi oaspeți din motel se luptă în camera nr. 208. Cei doi s-au dus la camera motelului și au discutat cu una dintre femei.

Femeia i-a spus ofițerului că a întreținut relații sexuale cu prietena sa, ceea ce a provocat tulburările respective. Ofițerul a rugat-o pe femeie să-și sune prietena şi să o cheme la locul #faptei” pentru a putea vorbi cu ea. Ofițerul a primit confirmarea: nu a fost o luptă între cele două, ci o partidă de sex cu năbădăi.

Gardianul a cerut femeii și copiilor cazaţi într-o cameră alăturată să plece. După aproximativ 20 de minute, şi-a împacheteze lucrurile, dar în acest timp, Daughtrey și paznicul de securitate au început să strige unul la celălalt. Ofițerul de poliţie i-a spus agentului de pază a motelului să se îndepărteze de cameră pentru ca Daughtrey să poată împacheta.

După ce a plecat cu copiii, prietena lui Daughtrey i-a spus ofițerului că și-a lăsat telefonul mobil în cameră. În timp ce ofițerul o escorta înapoi spre cameră, Daughtrey dispăruse de lângă maşină, auzind în acelaşi timp  un sunet puternic din holul din fața care părea ca un foc de armă.

Ofițerul nu a putut vedea cine a tras deoarece geamurile motelului erau fumurii. După ce s-a uitat la imaginile de pe camera de supraveghere, poliția a aflat că Daughtrey a intrat în hol unde a existat o luptă între ea și agentul de securitate. Atunci Daughtry a scos o armă şi a tras.

Imaginile de pe video au confirmat povestea agentului de securitate, conform documentelor poliţiei locale. Acesta a ținut-o cu mâna stângă provocând blocarea pistolului. Atunci  s-a presupus că Daughtrey ar fi tras în brațul drept al gardianului care a fost dus la un spital din zonă pentru tratament, relatează baltimore.cbslocal.

Ea a spus că, după ce a aruncat geanta spre paznicul de securitate, arma a căzut și s-a declaşat singură. Fiica acesteia a declarat poliției că a cumpărat arma în Carolina de Nord în 2018. „Dacă aș fi intenționat să folosesc vreodată arma, nu aș fi ratat niciodată ținta”, a spus Daughtrey poliției.  În final, femeia din Parkville a fost acuzată de tentativă de omor.