Evenimentul Zilei > Actualitate > O nouă tragedie la metrou. Femeie împinsă în fața garniturii de tren. Video
O nouă tragedie la metrou. Femeie împinsă în fața garniturii de tren. Video

O nouă tragedie la metrou. Femeie împinsă în fața garniturii de tren. Video

Camerele de supraveghere au înregistrat, luni dimineața, un moment dramatic în care o femeie a împins o navetistă pe calea de rulare a unui tren care se apropia la stația de metrou Times Square. Miercuri dimineață un incident asemănător avut loc și la metroul bucureștean.
Restul navetiștilor au văzut, îngroziți, cum o negresă împinge o femeie în fața metroului în New York. Cazul seamănă foarte mult cu incidentul cutremurător care a avut loc și în București, în 2017.  Atunci, Magdalena Șerban a împins două tinere în fața trenului care intra în stațiile Costin Georgian și Dristor. Una dintre ele a murit, pe cealaltă au reușit să o salveze oameni de pe peron, scrie retetesivedete.ro.

Victima din America, o femeie în vârstă de 42 de ani, a fost împinsă de pe peron înspre tren când acesta se apropia de stație. Momentan se crede că este vorba de un atac, și urmează să se stabilească cauzele.  Femeia a fost dusă la un spital din apropiere, în stare stabilă, după ce a suferit răni faciale.

Suspecta – care rămâne în libertate – a comis agresiunea cu câteva ore înainte ca un bărbat să se împuște în picior în aceeași stație de metrou. Împușcăturile de luni nu sunt singulare, au mai existat încă doua situații în care s-a folosit o arma de foc, anul acesta, scrie Daily Mail.

O negresă împinge o femeie în fața metroului în New York

Un martor de la metrou, care a asistat la incident, a declarat că agresiunea nu este surprinzătoare. „Asta este ca în anii 80”, a spus individul pentru ABC 7. „Oamenii sunt răi dacă ajung să poată împinge pe cineva într-un tren care e pe cale sa intre in stație. Și pentru ce?  Nu știu, dar este oribil”, a mai spus CJ Stewart pentru CBS 2, un alt pasager.

Potrivit martorilor, suspecta și-a programat atacul. Videoclipul arată femeia care stă pe o bancă și, pe măsură ce trenul iese din tunel, ea se ridică și își inițiază atacul. Apoi fuge. „Cu siguranță, este un bun memento pentru a vă ține ochii deschiși și a fi cu ochii deschiși în New York”, a spus Tyler Sparling, rezident al West Village. El a subliniat că, așteptând metroul, oamenii nu sunt atenți, stau cu ochii în telefoane sau citesc ziare sau fac orice altceva, fără să vadă ce se întâmplă în jur.

Poliția a preluat cazul  și continuă  să caute suspecta. Este vorba de o femeie având vreo 20 sau 30 de ani. Ultima dată când a fost văzută purta adidași negri, pantaloni bej, un pulover negru și o eșarfă multicoloră pe cap.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: