Evenimentul Zilei > Actualitate > O nouă tragedie în lumea artsitică! Celebra actrița ne-a părăsit. A marcat generații întregi! FOTO
O nouă tragedie în lumea artsitică! Celebra actrița ne-a părăsit. A marcat generații întregi! FOTO

O nouă tragedie în lumea artsitică! Celebra actrița ne-a părăsit. A marcat generații întregi! FOTO

Actrița Bergen Williams a murit după o luptă cu boala Wilson, o afecțiune rară, moștenită, care determină cuprul să se acumuleze în organele vitale, inclusiv în creier.

Deși poate fi tratabilă dacă este diagnosticată devreme, boala poate provoca insuficiență hepatică, probleme renale și deces. Laura Lynn „Bergen” Williams, cea care a interpretat-o pe Big Alice Gunderson în „General Hospital”, a murit la vârsta de 62 de ani.

Williams a cedat în fața bolii pe 20 iulie, a anunțat, pe Twitter, sora ei, însă familia a ales să dezvăluie acest lucru abia acum.

„Bergen Williams a cedat în fața bolii Wilson înconjurată de familia ei iubitoare”, a precizat sora actriței.

Aici  îi avem pe Julie Berman (Lulu), Anthony Geary (Luke), Bergen Williams (Alice), Jane Elliott (Tracy) și Nathan Parsons (Ethan) într-o scenă dintr-un episod din 2009 din „General Hospital”.

bergen williams spitalul general obit

„Bergen Williams a cedat ravagiilor bolii Wilson înconjurată de o familie iubitoare”, se arată într- o postare cu titlul „Odihnește-te în putere Bergen Williams” pe un cont de Twitter care pretinde că este condus de sora ei. „Bergen a fost un scriitor, inventator și actriță.

A avut apariții în „7th Heaven”, „NYPD Blue”, „Scrubs” și „Nip/Tuck”

Ea a apărut în îndrăgita telenovela ABC – care a avut premiera în 1963 și este încă în producție, făcând-o cea mai longevivă telenovela americană și cel mai longeviv serial produs la Hollywood în producție – din 2002 până în 2015.

După anunțul surorii ei cu privire la moartea lui Williams, rețelele de socializare au fost inundate de fani care și-au amintit cât de mult i-au iubit personajul din emisiune.

În imaginea de mai jos sunt: (Robin Christopher), Alice (Bergen Williams), Ned (Wally Kurth), Dillon (Scott Clifton) și Edward (John Ingle) într-un episod din 2007.

Skye (Robin Christopher), Alice (Bergen Williams), Ned (Wally Kurth), Dillon (Scott Clifton) și Edward (John Ingle) într-un episod din 2007.

„Alice a fost ÎNTOTDEAUNA binevenită. A adus mult umor în scenele ei. Am iubit-o. Odihnește-te în pace”, a scris un fan.

„Nu…… asta este sfâșietor. Odihnește-te în pace Bergen Williams. Îți mulțumim că ţi-ai împărtășit talentul și că ai făcut ca rolul tău din GH să fie atât de distractiv. Îmi va fi foarte dor”, a scris altcineva, potrivit nypost.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.