Evenimentul Zilei > Actualitate > O nouă tragedie aviatică. Trei morți în urma prăbușirii unui elicopter. Video
O nouă tragedie aviatică. Trei morți în urma prăbușirii unui elicopter. Video

O nouă tragedie aviatică. Trei morți în urma prăbușirii unui elicopter. Video

Trei oameni au murit duminică într-un accident de elicopter care s-a petrecut în Germania, în landul Baden-Wuerttemberg. Până la această oră nu se cunosc cauzele care au condus la această nouă tragedie aviatică.

Conform unui purtător de cuvânt, pentru moment nu se ştie dacă mai este vreo persoană care se afla în elicopter şi încă nu a fost găsită.

Anchetatorii încearcă să stabilească unde a decolat elicopterul de tipul Robinson R44. Odată ce se va afla acest lucru, cel mai probabil se va afla şi câte persoane se aflau la bord.

Elicopterul s-a prăbuşit duminică după-amiază într-o pădure din Buchen, în apropierea frontierei dintre Hessa şi Bavaria. Cauza accidentului nu este clară.

 

Fragmente din epava elicopterului sunt împrăştiate pe sute de metri în mijlocul pădurii, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei de la faţa locului. El nu a reuşit să furnizeze nicio informaţie privind identitatea celor care au murit.

Numeroşi angajaţi ai serviciilor de urgenţă sunt prezenţi la faţa locului. „Situaţia este foarte deprimantă”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Potrivit datelor furnizate de Biroul german pentru investigarea accidentelor aeriene, accidentele de elicopter sunt rare, scrie Agerpres.

Anul trecut a înregistrat patru accidente în care au fost implicate elicoptere civile în Germania, dar niciunul nu s-a soldat cu decese sau răniţi grav.

Într-un recent accident aviatic a murit milionarul Dan Petrescu și familia sa

Un avion de mici dimensiuni, înmatriculat în România, s-a prăbușit duminică, 3 octombrie, în apropiere de Milano. Aeronava a decolat la ora 13:03, iar la scurt timp, la 13:12, s-a prăbușit. La bord se aflau milionarul Dan Petrescu fiul său și soția, Regina Petrescu.

Un avion privat de mici dimensiuni înmatriculat în România YR-PDV s-a prăbușit duminicăpeste o clădire goală de la marginea orașului italian Milano, anunță Reuters. Toți cei opt oameni de la bord au murit, potrivit poliției. Avionul făcea un zbor de pe aeroportul Linate din Milano, după ce pe 30 septembrie a făcut drumul de la București la Milano. Mai mulți martori au relatat că au văzut cum de la motorul avionului ieșeau flăcări și fum chiar înainte să se prăbușească.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: