Evenimentul Zilei > Actualitate > O nouă teorie a conspiraţiei a fost lansată: Steve Jobs ar fi mai viu ca niciodată. Foto cu misteriosul bărbat în articol
O nouă teorie a conspiraţiei a fost lansată: Steve Jobs ar fi mai viu ca niciodată. Foto cu misteriosul bărbat în articol

O nouă teorie a conspiraţiei a fost lansată: Steve Jobs ar fi mai viu ca niciodată. Foto cu misteriosul bărbat în articol

După teoriile conspiraţioniste despre Adolf Hitler, Mickael Jackson sau Elvis Presley că ar fi supravieţuit dincolo de declaraţiile oficiale, a venit vremea şi co-fondatorului Apple să se spună că este viu şi trăieşte bine merci în Egipt.
Steve Jobs „trăiește și se ascunde în Egipt, potrivit unei noi fotografii care șochează lumea”. Co-fondatorul  Apple, Steve Jobs, a fost reperat la Cairo, titrează Daily Star.
Steve Jobs, se presupune, că a fost surprins  în viață și ascuns în Egipt, potrivit teoreticienilor conspirației. Co-fondatorul Apple a murit în 2011, în vârstă de 56 de ani, după o lungă luptă cu cancerul pancreatic. Iar acum, avem parte de o fotografie cu un bărbat care bea o cafea liniştit la Cairo, şi care are o asemănare izbitoare cu geniul tehnologiei.  Bărbatul din fotografie este desculț – un obicei al lui Jobs – și-şi atinge  bărbia într-un mod similar cu el. Cu toate acestea, în poză se observă că Jobs nu poartă un ceas Apple.
Fotografia a fost postată pe Facebook sâmbătă, dar nu este clar când a fost realizată de fapt.  Un utilizator Reddit a scris: „Acest tip seamănă prea mult cu Steve Jobs pentru a fi doar o coincidenţă”.  Altul a adăugat: „Chiar are ceva asemănător cu felul în care stă pe scaun”.
Altcineva a scris:„Nu știu omule. Nu mă ocup foarte mult de teoriile conspirației, dar Jobs ar fi suficient de nebun pentru a o face asta”.
Un utilizator a subliniat că tatăl lui Jobs este „arab”, O altă opinie: „Profilul și fotografia făcută noaptea ar putea fi o înșelătoare. Mă întreb cum arată de fapt acest tip când îl privești din față”.