Steve Jobs „trăiește și se ascunde în Egipt, potrivit unei noi fotografii care șochează lumea”. Co-fondatorul  Apple, Steve Jobs, a fost reperat la Cairo, titrează Daily Star.
Steve Jobs, se presupune, că a fost surprins  în viață și ascuns în Egipt, potrivit teoreticienilor conspirației. Co-fondatorul Apple a murit în 2011, în vârstă de 56 de ani, după o lungă luptă cu cancerul pancreatic. Iar acum, avem parte de o fotografie cu un bărbat care bea o cafea liniştit la Cairo, şi care are o asemănare izbitoare cu geniul tehnologiei.  Bărbatul din fotografie este desculț – un obicei al lui Jobs – și-şi atinge  bărbia într-un mod similar cu el. Cu toate acestea, în poză se observă că Jobs nu poartă un ceas Apple.
Fotografia a fost postată pe Facebook sâmbătă, dar nu este clar când a fost realizată de fapt.  Un utilizator Reddit a scris: „Acest tip seamănă prea mult cu Steve Jobs pentru a fi doar o coincidenţă”.  Altul a adăugat: „Chiar are ceva asemănător cu felul în care stă pe scaun”.
Altcineva a scris:„Nu știu omule. Nu mă ocup foarte mult de teoriile conspirației, dar Jobs ar fi suficient de nebun pentru a o face asta”.
Un utilizator a subliniat că tatăl lui Jobs este “arab”, O altă opinie: „Profilul și fotografia făcută noaptea ar putea fi o înșelătoare. Mă întreb cum arată de fapt acest tip când îl privești din față”.